FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Unul dintre petrecăreții lui Dinamo promite iar că se schimbă: "Acum, chiar sunt sigur că nu se va mai întâmpla"

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 16:19

Fundașul Ionuț Nedelcearu, 21 de ani, își pune cenușă în cap după ultimul scandal, când a băut înaintea meciului de Cupă cu Aerostar, și promite că se face băiat cuminte.

Ionuț Nedelcearu a fost singurul din grupul "petrecăreților de la Piatra-Neamț" care a fost titular la Mediaș, câștigat de Dinamo, 3-0. Fotbalistul continuă să fie smerit după tot scandalul ce-a urmat beției din Moldova, mai ales că a fost băgat în ședință și de Contra, nu doar de oficialii roș-albilor.

"A fost presiune mare, recunosc că norocul meu a fost că sunt jucător Under 21 și astfel am jucat. Știu că am greșit, dar prea toată lumea m-a lovit... Totuși, îmi dau seama că e firesc ca lumea să dea în mine după ceea ce am făcut. Nu vreau să mai trăiesc vreodată ceea ce mi s-a întâmplat în ultima săptămână", a comentat fundașul.

Și spune că e conștient de faptul că nu va mai avea o altă șansă după ce a fost implicat, în primăvară, și în scandalul "beție în avion" la selecționata U21, alături de Patrick Petre și de Alin Dudea. "O să-mi văd de fotbal și de Dinamo. Repet, și eu, și ceilalți am învățat ceva și nu o să se mai întâmple. Acum, chiar sunt sigur că nu se va mai întâmpla. Știu ce a fost în trecut. Sunt conștient că la următoarea abatere, cariera mea poate fi închisă!", a comentat fotbalistul care era monitorizat, în urmă cu un sezon, de Fiorentina și de Sampdoria.

Nede a dezvăluit că Miriuță le-a ținut un speech în vestiar înainte de meciul victorios de la Mediaș: "Aveam nevoie de 3 puncte, erau vitale, pentru moral și ca să continuăm lupta în campionat. «E momentul zero, trebuie să fim uniți și să luptăm împreună pentru play-off, doar așa vom învinge", ne-a zis Mister". 

2 meciuria ratat Nedelcearu în acest sezon, cu Sepsi (1-0) și cu Juventus (3-0). În total, a fost integralist în 16 partide în toate competițiile

1.500.000 €este cota de piață a lui Ionuț, conform transfermarkt.com

"Vreau să le transmit tuturor suporterilor naționalei și ai lui Dinamo că regretăm incidentul petrecut zilele trecute și ne cerem scuze față de colegi, antrenori, familie și susținători. Am greșit și promitem că nu se va mai repeta niciodată" Ionuț Nedelcearu, în martie 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
fangigi
fangigi  •  06 Noiembrie 2017, 19:55

Eu i-as sanctiona drastic pt ca n-au avut deloc gagici cu ei! Au baut singuri ca tolomacii si in Piatra Neamt sunt niste bucati traznet!

1158334684191512
Cristian Ghita  •  06 Noiembrie 2017, 18:40

Tamaş II

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Noiembrie 2017, 18:13
Postat de valeri_gazaev100 pe 06 Noiembrie 2017, 17:19

Nu se va mai repeta niciodata =)))))))))

pana data viitoare! :D

Vezi toate comentariile (7)
Comentează