FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV UPDATE Dan Nistor a vrut să nu se mai antreneze azi și a dat ultimatum: "Dați-mi apartament sau plec la Steaua!" » Conducerea lui Dinamo a reacționat categoric

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2018 15:43

Dorit cu insistență de FCSB, care a oferit 500.000 de euro + Kamer Qaka, dinamovistul Dan Nistor (30 de ani) a făcut iureș astăzi la club, informează sursele GSP.ro. 

Mai întâi, de dimineață, mijlocașul n-a dorit inițial să mai iasă la antrenament, fiind cu greu convins de Florin Bratu să renunțe la idee. Ca să-l calmeze, antrenorul i-a promis că astăzi va discuta cu oficialii clubului, pentru rezolvarea problemei. 

Tot azi, Nistor a avut o nouă rundă de discuții cu șefii lui Dinamo, cărora le-a transmis clar că vrea o îmbunătățire substanțială a actualului contract, amenințând că în caz contrar ar vrea să dea curs ofertei venite de la FCSB!

Nistor e plătit în prezent cu 10.000 de euro pe lună și ar fi de acord să continue la echipa alb-roșie, atât timp cât i se satisfac anumite pretenții în perspectiva noului acord. Dinamo îi oferă prelungirea contractului, care expiră într-un an și jumătate, dar fără să îi mărească salariul. 

"Dați-mi bani la semnătură sau măcar un apartament la RIN! Altfel, lăsați-mă să plec la Steaua", ar fi spus Nistor pe un ton imperativ. 

Aflând despre tensiunile iscate în "Ștefan cel Mare" cu oferta lui, Becali a intervenit telefonic și l-a contactat pe impresarul mijlocașului pentru a plusa la ofertă: "Spune-i băiatului că-i dau 20.000 de euro pe lună, nu 15.000!". 

”Nistor nu va pleca la FCSB, sub nicio formă, iar cine a spus că Dan nu a vrut să se antreneze de dimineață și că cere apartamente vrea doar să destabilizeze echipa. Sunt minciuni sfruntate” Bogdan Bălănescu, secretar general Dinamo

CEL MAI BUN PASATOR DIN LIGA 1

Dintre fotbaliştii care se află acum pe prima scenă, Nistor este cel care are cele mai multe pase de gol. Nu mai puţin de 45, peste nume importante ca Deac, Cristea sau Culio.

screenshot 2

NISTOR ÎN ULTIMELE 5 SEZOANE

screenshot 1

Citește și: Dinamo îl vinde pe Mahlangu și îl aduce în locul lui pe fotbalistul care i-a provocat pe "câini" la meciul direct

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (409)
100002473541087
Danut Ognean  •  22 August 2018, 12:19

minciuni gigiste

2036290743290484
Ion Marin  •  22 August 2018, 11:05

Au si suporterii vina lor , ca nu s au implicat financiar , l au lasat pe Ngoita singur.Sunt atatia care ar dori sa sprijine clubul , dar trebuie organizati.Cine sa i organizeze?Vorbe , vorbe si iar vorbe.

2036290743290484
Ion Marin  •  22 August 2018, 11:02

Daca l dau si pe Nstor , cu ao aparare de 2 bani , cu un atac de 3 bani, DINAMO anul asta are drumul spre retrogradare asigurat.Si asa e foarte complicat.Dar, exista un DAR , au avut timp in peroada de play out si dupa sa si caute jucatorii de care aveau nevoie.Dar si un alt DAR , acolo sunt oameni in interiorul clubului care habar nu au , sau nu au nimc in comun cu managementul sportiv si nu au in gena talent in a cunoaste si a descoperi jucatori de valoare , trebuie sa ai ochi .Ei sunt destui si in ligile inferioare , dar trebuie cautati.Inainte de 89, Dinamo avea cativa sateliti care i cresteau jucatori , aveau antrenori descoperitori de talente in centrul lor , ca Piti Varga si altii , acum au numai ageamii.E complicat si tarziu , inca un an compromis , ca atatia altii , dar asta e , ne ducem pe toboganul incompetentei .

Vezi toate comentariile (409)
Comentează