FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

EXCLUSIV // UPDATE Doi jucători au fost la palat la negocieri cu Becali! Când așteaptă răspuns patronul FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 13:17

Florin Lovin își începe oficial noua carieră de impresar și azi va merge la palat la Gigi Becali împreună cu Filipe Teixeira și Constantin Budescu, fotbaliști pe care patronul roș-albaștrilor îi vrea. 

update

Gigi Becali a confirmat faptul că a purtat astăzi negocieri pentru transferurile lui Budescu și Teixeira și a dezvăluit că va afla un răspuns de la Budescu până vineri (detalii AICI).

Știre inițială:

Primul este liber de contract și are șanse destul de mari de a semna cu FCSB, care îi oferă un salariu de 15.000 de euro lunar, peste ceea ce îi dă Dinamo, o altă echipă care îl dorește. Astralii au vrut să-i prelungească contractul lui Teixeira, însă cei 10.000 de euro lunar nu l-au satisfăcut. 

În schimb, situația lui Constantin Budescu este destul de complicată. Mijlocașul are o ofertă consistentă de la formația din Arabia Saudită Al-Shabab Riyadh. 

Atât arabii cât și FCSB sunt dispuse să achite clauza de reziliere de 750.000 de euro. Sursele GSP susțin că saudiții îi oferă lui Budescu o primă de instalare de aproximativ 400.000 de dolari, iar salariul anual ar urma să fie tot în jurul acestei sume. 

Cei 800.000 de dolari pe care Al Shabab îi oferă lui Budescu în primul an de contract nu pot fi acoperiți de Gigi Becali, care ar fi dispus să-i ofere în jur de 250.000-300.000 de euro pe an. 

Rămâi pe GSP.ro pentru a afla ultimele noutăți de la negocieri!

300.000 €este suma pe care o încasează Budescu din cei 750.000 din clauza de reziliere 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (82)
ray51
ray51  •  31 Mai 2017, 08:10

Budescule, daca nu ramai la Astra (cu un contract f.bun) nu pleca la sauditi. Vezi ce-ti poate oferi FCSB-ul.

idi53
idi53  •  30 Mai 2017, 23:30

Ce sa caute Texeira la Dinamo!Duca-se la fcsb!Oricum fcsb-ul nu va castiga nici in sezonul viitor titlul!

mario_rdfe
mario_rdfe  •  30 Mai 2017, 22:07

Doamne fereste sa vina teixeira la Dinamo .acest jucator pe unde a fost a stat numai in litigii, tot timpul a facut galagie ptr bani,este un mercenar in cel mai pur stil..e adevarat ca sunt probleme cu banii mai peste tot in liga romaneasca, dar totusi, filipe teixeira nu e singurul care nu este platit la timp sau ceva de genul, si nu toti fac galagie ca el ! Pe langa astea, are varsta care o are si joaca numai cand are chef..sincer prefer oricand un pusti in locul lui, cum ar ffi tarcoveanu !

Vezi toate comentariile (82)
Comentează