FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

EXCLUSIV » UPDATE După Janos Szekely, şi Marius Constantin a fost deturnat de FC Braşov! Reacţia Rapidului

Articol de - Publicat joi, 16 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 16 ianuarie 2014 17:19

UPDATE 17:15 Nicolae Manea a reacţionat imediat la Radio GSP după ce Janos Szekely şi Marius Constantin au plecat de la Rapid: "Sînt dezamagit. Nu se face aşa ceva. Ca să ai caracter şi coloana vertebrală se pare că e mai greu. Ei ne-au sunat pe noi că vor să vină.

Marius Constantin s-a antrenat o lună şi la Corona cînd eram acolo şi a dispărut, acum iar a dispărut. Daniel Niculae are ofertă de la echipa unde s-a dus Tamaş, Doncaster, dar a zis că se mai gîndeşte, mai aşteptăm".

UPDATE 16:30 După Janos Szekely, şi Marius Constantin a semnat cu FC Braşov. Stoperul de 29 de ani participase şi el ieri la reunirea Rapidului, însă astăzi a semnat un contract cu gruparea din Ardeal.

***

UPDATE 12:30 Janos Szekely a explicat de ce a ales să semneze cu FC Braşov: "Nu m-am simţit bine. Cred că nu mă puteam acomoda la Rapid, eu am jucat la Steaua. Discuţia pe care am avut-o cu suporterii nu are nici o legătură cu hotărîrea mea.

Ei au fost civilizaţi şi mi-au cerut un lucru normal, să dau totul pentru echipă. Dar, repet, încă de cînd am intrat pe poartă la Pro Rapid am avut un sentiment ciudat”, a declarat Janos Szekely, conform DigiSport.

***

Janos Szekely a participat ieri la reunirea Rapidului, antrenîndu-se cu echipa lui Viorel Moldovan, însă în această dimineaţă s-a înţeles cu o echipă din Liga 1.

Este vorba de FC Braşov, grupare cu care a semnat o înţelegere valabilă pe doi ani şi jumătate. Szekely se antrenase ieri alături de Rapid şi chiar purtase o discuţie cu suporterii echipei, care i-au reproşat trecutul stelist. Acesta a evoluat în Ghencea timp de 3 ani, între 2008 şi 2011, cîştigînd Cupa României alături de "militari".

Mijlocaşul de 30 de ani le promisese fanilor rapidişti că va da totul pentru a-i face fericiţi şi că ei se vor urca pe garduri de fericire după reuşitele sale în tricoul vişiniu. Aceştia chiar i-au lipit un sticker cu însemnele galeriei pe maşină, semn că nu l-ar fi contestat la meciurile echipei. Situaţia lui Szekely s-a schimbat însă radical în această dimineaţă, cînd mijlocaşul a semnat cu FC Braşov.

Acesta este al doilea transfer al grupării de sub Tîmpa după fundaşul croat Mislav Leko.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
danyun
danyun  •  17 Ianuarie 2014, 00:55
Postat de jokerox pe 16 Ianuarie 2014, 19:08

Hai Rapid ! Fara voi e mult mai urat campionatul! Eu tin cu Dinamo si desi suntem rivali si ne injuram la meciurile directe, sunt sigur ca si dinamovistii mei va duc lipsa !!!

Si eu astept rapidul acolo unde ii este locul...in liga 1...

liviuemil
liviuemil  •  16 Ianuarie 2014, 22:27

Nu va mai mirati ca nu are sens.

jokerox
jokerox  •  16 Ianuarie 2014, 19:08

Hai Rapid ! Fara voi e mult mai urat campionatul! Eu tin cu Dinamo si desi suntem rivali si ne injuram la meciurile directe, sunt sigur ca si dinamovistii mei va duc lipsa !!!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează