FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV // UPDATE Hagi dă înapoi! Viitorul neagă declarațiile propriului oficial în cazul Ianis: „Nu depunem memorii”

Articol de , - Publicat duminica, 24 februarie 2019 09:14

Minutul 46:57 al meciului dintre Sepsi și Viitorul putea să însemne finalul carierei de fotbalist pentru Ianis Hagi. Cu intenție clară și cu toată forța, fundașul Ousmane Viera intră cu ambele picioarele sus direct pe genunchiul fotbalistului de 20 de ani. 

UPDATE 10:40

Viitorul a emis în această dimineață un scurt comunicat după apariția acestui material în paginile Gazetei Sporturilor și pe siteul GSP.RO. „Nu am avut și nu avem nicio intenție în acest sens și nu vom depune niciun memoriu împotriva jucătorului Ousmane Viera sau a arbitrului Marcel Bârsan”, precizează oficialii constănțeni pe site.

Asta după ce, ieri, la ora 13:11, contactat de reporterii ziarului, directorul general al clubului, Cristian Bivolaru, a declarat: „Ce să fac... Mă liniștesc după deplasarea de la Sfântu Gheorghe și după emoțiile mari pe care le-am trăit cu copil ăsta”. Întrebat dacă s-au gândit să depună memoriu împotriva lui Viera și Bârsan, acesta a spus: „Da, depunem memoriu împotriva celor doi. Nu se poate să nu vezi o astfel de intrare”.

 

(știrea inițială)

Arbitrul Marcel Bârsan, care era aproape de fază, nu doar că nu-l elimină instant pe jucătorul gazdelor, dar nici măcar nu acordă fault! „O astfel de agresiune fizică, blamată public imediat de toată lumea fotbalului, nu a fost văzută și sancționată de cei patru arbitri care au oficiat partida”, se arată într-un comunicat al Viitorului.

Cu piciorul găurit în urma intrării lui Viera, Ianis abia putea să vorbească: „Bine c-am scăpat! Uitaţi-vă ce specimene vin în fotbalul românesc... Noroc că nu am avut piciorul în pământ, că mă lăsam de fotbal la 20 de ani! A venit intenționat să-mi rupă piciorul. Avea tupeul să-mi râdă și-n față...”.

Gică Hagi a comentat și el intrarea: „Faza asta e de trei «roșii»! Trei, domnilor! Mi se pare exagerat să vrei să îi rupi piciorul unui fotbalist şi să nu păţeşti nimic”.

„Trăiesc momente dinainte de '90!”

Mâine, la prima oră, oficialii de la Viitorul vor veni la București și vor depune două memorii. Unul împotriva fundașului Viera, la Comisia de Disciplină a FRF, și unul împotriva lui Marcel Bârsan, la Comisia Centrală a Arbitrilor. Șefii constănțeni vor cere ca ambii să fie suspendați de Federației până la finalul sezonului competițional!

„Viera a vrut să-i rupă piciorul! Bârsan are o reacție de neconceput. Trebuie suspendați până la finalul sezonului! Sunt în fotbal de peste 30 de ani și trăiesc momente dinainte de '90! Kosovo!” a fost reacția lui Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului.

„În urma faultului grosolan, jucătorul Ianis Hagi încă se resimte, are dureri și nu poate evolua cel puțin pentru următorul nostru meci din Cupa României”, mai spun șefii dobrogeni. 

Vor judecarea după articolul 63

Chiar dacă Regulamentul Disciplinar al FRF amintește de abateri sancționate doar cu cartonașul roșu de către arbitru, oficialii Viitorului vor ca Ousmane Viera să fie suspendat drastic! Viitorul va aminti inclusiv de suspendarea pe 16 etape a lui Gabi Mureșan după ce l-a lovit cu cotul direct în figură pe Rusescu în 2014, în meciul ASA Tg. Mureș - FCSB, atunci când n-a fost eliminat. 

„Asemenea fază nu o vezi nici prin campionatele sătești unde se joacă cu cuțitele la brâu! Dacă nu îi dai cartonașul roșu, atunci ieși tu de pe teren ca arbitru. Nu vezi cum arată piciorul, că nu se tăia singur cu lama?” Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional

„Cum să nu ai reacţie la o asemenea fază? Măcar te uiţi la genunchiul ăla. S-a dus direct pe genunchi să-l nenorocească! Astfel de jucători ar trebui să primească suspendări drastice! CCA e condusă de nişte impertinenţi” Ion Crăciunescu, analist Digi Sport

”Este un atac de o brutalitate rar întâlnită! Bârsan şi-a pierdut concentrarea. Jucătorii au o reacţie evidentă, violentă, trebuia să-și dea seama Bârsan. Apoi vede ce are Ianis la picior” Constantin Zotta, expert Telekom Sport

„Viera a dat în minge. Eu nu pot să văd de la 70 de metri distanţă”
Eugen Neagoe, antrenor Sepsi

„Am atins mingea, intrarea n-a avut intensitate!”Ousmane Viera, fundaș Sepsi

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
robby73
robby73  •  24 Februarie 2019, 19:59
Postat de martinpen pe 24 Februarie 2019, 12:08

Esti doctor? Ai acces la analizele mele? Ce tot faci afirmatii la adresa mea? Cum iti permiti?

Plângi?

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  24 Februarie 2019, 13:21

Au fost intrari mult mai dure si cu urmari mult mai grave dar niciodata nu s-a facut atat tam-tam ca acum. Sa fie oare pentru ca e fiul rejelui? Perla coroanei rejelui? Viitorul balon de aur? samd, samd ”Om trai si vom vedea!!!”

1060898257316456
Marin Mihai  •  24 Februarie 2019, 13:08

Interesanta declaratia lui Neagoe,n-a vazut de la 70 m,dar cum naiba le vede toate faulturile din careul adversarilor tot de la 70 de m? Vede cate 1-2 lovituri de 11 m neacordate pe meci.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close