FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV UPDATE Rednic pregătește transferuri importante: vrea un ex-căpitan dinamovist și a făcut deja ofertă pentru un fost golgeter din Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 12:33

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a anunțat azi că vrea ca în iarnă să transfere și jucători români, care evoluează în străinătate și ar fi de acord  cu revenirea în Liga 1 (detalii AICI).

UPDATE 15:05

Potrivit surselor GSP.RO, Dinamo a început negocierile cu Ioan Hora, dar cele două părți sunt încă departe de a ajunge la un acord. Rednic i-ar fi propus lui Hora un salariu de aproximativ 5.000 de euro pe lună, mult sub cel din Turcia, unde a câștigat chiar și 400.000 de euro pe an. Fotbalistul este conștient că nu va câștiga un asemenea salariu în Liga 1, dar nu este de acord nici cu o sumă precum cea propusă de Dinamo.

Știrea inițială:

Potrivit surselor GSP.RO, cele mai mari șanse de a ajunge la Dinamo le are Cosmin Matei. Mijlocașul de 27 de ani este în prezent legitimat în liga a doua din Turcia, la Genclerbirligi, unde a bifat 7 meciuri și două goluri în acest sezon.

Matei, fost decar și căpitan la Dinamo, a fost recomandat și de noul team manager, Ionel Dănciulescu. Matei a mai fost la echipa alb-roșie în perioada ianuarie 2012 - februarie 2016. A evoluat și la Farul, FCSB, Astra, Atromitos și NK Istra.

200.000 €este cota lui Cosmin Matei, potrivit transfermarkt.com

124de meciuri are Matei la Dinamo, marcând 21 de goluri

soluția hora

Pe lista lui Dinamo se mai află și atacantul Ioan Hora, 30 de ani. Acesta este liber contract din septembrie, după despărțirea de Akhisarspor. Hora a mai jucat la UTA, Gloria, CFR Cluj, ASA Tg. Mureș, Pandurii, Konyaspor și Elazigspor. Hora a fost campion al României în 2012, cu CFR Cluj, și golgeterul Ligii 1 în sezonul 2015-2016.

Hora a mai fost dorit de Rednic la Dinamo, dar în locul lui a fost preferat Tade, care are probleme (detalii AICI)

300.000 €este cota lui Ioan Hora, potrivit transfermarkt.com

Surpriza Scarlatache

O variantă de rezervă pentru Dinamo ar putea fi fundașul Adrian Scarlatache, 32 de ani. Fostul fundaș al "câinilor" este în prezent legitimat la FK Zira, în Azerbaijan, pentru care a jucat 8 meciuri. Scarlatache poate juca oriunde în linia de fund și a mai lucrat cu Rednic în Azerbaijan, la Khazar Lankaran.

Totuși, transferul acestuia s-ar putea realiza doar dacă Dinamo nu ajunge la un acord cu alți jucători aflați pe lista lui Rednic. 

 

99de prezențe are Scarlatache în tricoul lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
chris_bu67
chris_bu67  •  07 Decembrie 2018, 20:48
Postat de undergrant pe 07 Decembrie 2018, 19:08

Minado, nu Minamo, nu Dinamo...

*** ai fost la meciu cu ...modelu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  07 Decembrie 2018, 20:20

Nu inteleg de ce se grabeste atita strimbu,oricum anul asta e ratat,mai bine ar fi sa gindeasca o strategie pe termen lung,cu tineri nu transferind cadavre pe banda rulanta.E opinia mea obiectiva nu am nici o traba cu Dinamo.

undergrant
undergrant  •  07 Decembrie 2018, 19:08

Minado, nu Minamo, nu Dinamo...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează