FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

EXCLUSIV Verdict dur pentru unul dintre oamenii de bază de la CFR Cluj! Nu va mai juca în 2015

Articol de - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 00:35

Plecarea de la Dinamo i-a prins bine lui Traian Marc, care a avut un sezon destul de bun, fiind printre cei mai în formă portari din Liga 1. 

Goalkeeperul s-a accidentat după doar 30 de minute la meciul pierdut de echipa sa pe terenul Petrolului, scor 0-1. Acesta a fost înlocuit cu Cosmin Vîtcă. 

Verdictul este însă unul dur. Portarul are fractură de claviculă și nu va mai putea juca nici un meci în 2015. Din fericire pentru Marc, acesta nu are nevoie de operație. 

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu Pandurii de pe teren propriu, apoi întîlnește Concordia Chiajna, tot la Cluj, după care urmează deplasarea de la Botoșani și încheie anul cu Dinamo, tot pe teren propriu. 

De asemenea, va rata și partida din sferturile Cupei României, de pe 17 decembrie, cu CSMS Iași, în deplasare. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
948327571867742
Molnar Attila  •  28 Noiembrie 2015, 14:02

Cred ca CFR -pica din liga.E trist dar asa e.Sa pierzi atatea puncte acasa se pedepseste.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  28 Noiembrie 2015, 08:31

declaratiile lui dinaintea meciului cu Steaua ... "steaua nu mai exista,noi nu jucam cu Steaua,noi jucam cu fcsb" ... Dumnezeu e sus bai marc ... !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează