FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO A ieșit de pe teren în timpul unui meci aranjat! „Căpitanul mi-a zis: «Bă ești nebun, acum te-a apucat și pe tine cheful de fotbal!»”

Articol de - Publicat luni, 02 martie 2020 13:11

Marius Postolache (36 de ani) a venit la GSP Live și a povestit despre momentul în care a fost protagonistul unui episod ireal: fotbalistul a ieșit de pe teren în timpul unui meci, în semn de protest față de blatul pe care îl sesizase. 

În ianuarie 2012, Postolache a uimit pe toată lumea când a ieșit de pe teren la un meci amical din Antalya, între Voința Sibiu, echipa din Liga 1 la care era legitimat, și polonezii de la KS Cracovia, actuala echipă a lui Sergiu Hanca. 

La pauză scorul era 0-0, iar Postolache a povestit că i-a auzit pe colegii săi care spuneau că polonezii trebuie să câștige cu 3-0. Partida s-a terminat cu scorul de 3-0 pentru Cracovia. 

„Am avut neșansa ca la meciul respectiv să intru a doua repriza. Surprinzător a fost că în echipă erau doar cei bătrâni, cei din Sibiu. La pauza a fost 0-0, nu am avut timp să urmăresc prima repriză pentru că deja plecasem la încălzire. Când a început a doua repriză, eram dornic de joc și sătul de atâta alergătură, am văzut portarul ieșit și am încercat să-l surprind de la mijlocul terenului, doar că mingea a căzut pe plasa laterală” 
- Marius Postolache la GSP Live

A venit Eugen Beza (n.r. - actualul secund de la Hermannstadt), era al doilea căpitan al echipei, și am crezut că vrea să mă strângă în brațe, sa mă felicite. Dar a strâmbat din nas, nu a zis nimic. După 2-3 minute am început să-i driblez că voiam să joc, iar a venit și mi-a zis: «Bă ești nebun, acum te-a apucat și pe tine cheful de fotbal. Trebuie să pierdem 3-0 că altfel nu ne luăm nici un ban». În acel moment m-am gândit că nu are rost să mai continui până la sfârșitul jocului și am ieșit de pe teren. Aș fi vrut să-l strâng de gât după ce mi-a spus acel lucru”
- Marius Postolache la GSP Live

Deși meciul s-a terminat așa cum trebuia să se termine, jucătorii au susținut că nici ei nu și-au mai primit banii: „Meciul s-a terminat 3-0, dar situația degenerat în ideea că nu au primit nici ei banii. A fost fericire mare după meci, era ca și cum noi am fi câștigat o finală de Liga Campionilor”, spune Postolache.

Antrenorul a spus că își dă demisia după cele întâmplate, însă ulterior a revenit asupra deciziei

„Mi-am dat seama de ceea ce se întâmplă și știam că nu am ce să fac în acel moment. Au fost câțiva jucători nemulțumiți de ceea ce s-a întâmplat și seara am aflat că domnul Pelici (n.r. - antrenorul echipei) a luat de decizia de a-și da demisia pentru nici lui nu i se pare normal ceea ce s-a întâmplat. 

La momentul respectiv nu prea am avut posibilitatea să vorbesc cu el, a spus că nu face așa ceva și că nu se va preta niciodată. Însă a doua zi, surprinzător, s-a făcut antrenamentul ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Totul a decurs perfect normal. 

Apoi au fost doi colegi care nu au mai suportat situația, au transmis tot ce era de transmis și ulterior eu a trebuit să fiu purtătorul de cuvânt a tot ce s-a întâmplat”, a mai spus Postolache. 

Eugen Beza, al doilea căpitan al echipei, a recunoscut că meciul a fost aranjat

„Eram la un bar, cu maseurul echipei, ne-am întâlnit toți trei și sincer a recunoscut, dar nu prea a știut cum sa pună problema, ținând cont de faptul că avea copil atunci. Trebuia să primească mulți bani, era prins la mijloc, din Sibiu. Că e al doilea căpitan din echipa, că s-a luat decizia și nu avea ce să facă. 

I-am spus că nu am absolut nimic cu el, nici cu ceilalți, doar că nu mi se pare normal ca ei să câștige bani dintr-un lucru ce nu ar fi trebuit să fie normal în fotbalul românesc și eu să am de suferit”, a povestit Postolache la GSP Live.

„Eu nu am ieșit în presă ca să spun ceea ce s-a întamplat. Au fost alți doi colegi, sub protecția anonimatului, care au vorbit despre ce s-a întâmplat. Ca să se scoată basma curată pentru că începeau deja să se pună presiuni asupra lor, cine sunt și așa mai departe, au spus întrebați-l pe Marius, el a iesit de pe teren. După care am început să ținem legătura în ideea că am fost întrebat despre ce s-a întâmplat” 
Marius Postolache

După acest episod, Postolache nu și-a mai găsit echipă nici măcar în Liga 3. De-a lungul carierei a jucat la Unirea Sannicolau Mare, Rapid, Sport, Delta Tulcea, Voința Sibiu, Viehdorf și Krummnussbaum. Acesta a fost în lotul „eurofantastic” al Rapidului și a fost premiat de președintele de atunci, Traian Băsescu.

Alexandru Pelici, antrenorul din acel moment al Voinței Sibiu, este cel care a reușit ulterior să o promoveze în prima ligă pe FC Hermannstadt.

EXCLUSIV VIDEO Psihologul era „informatorul” din vestiar? „Ne punea să ne imaginăm lucruri, apoi îi spunea patronului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sibman
sibman  •  02 Martie 2020, 17:14

Daca omul lua ceva malai oare mai dadea din goarna?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează