FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Andrei Chindriș, tatonări cu FCSB înaintea meciului direct! Iftime a recunoscut tot, la GSP Live: „A fost o discuție. E o pistă pentru el!”

Chindriș (numărul 6 de la FC Botoșani) e dorit de mai mult timp de către Gigi Becali // FOTO: Ionuț Tabultoc
Chindriș (numărul 6 de la FC Botoșani) e dorit de mai mult timp de către Gigi Becali // FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de , - Publicat miercuri, 11 martie 2020 00:03

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a dezvăluit, în direct la GSP Live, că a existat o discuție cu FCSB pentru transferul lui Andrei Chindriș (21 de ani, fundaș central), chiar înaintea meciului direct dintre Botoșani și FCSB, de pe 29 februarie, încheiat 2-2.  

Iftime spune că la acea partidă au fost prezenți și doi scouteri din Germania, veniți special pentru a-l monitoriza pe fundașul moldovenilor.

Dezvăluirile lui Iftime apar într-un moment în care Gigi Becali i-a condamnat grav pe Cristi Bălgrădean și pe șefii lui CFR Cluj, care au negociat în secret transferul goalkeeper-ului aflat în ultimele 6 luni de contract cu FCSB. (DETALII AICI).

„A fost o discuție acum o săptămână, venită prin impresarul lui Chindriș. Nu e nimic stabilit, nu e nimic bătut în cuie. Discuția a fost înaintea meciului direct, dar nu e nimic făcut de Gigi Becali.

Vreau să fiu clar. Atunci când trebuie să condamn, condamn. Când nu, nu. Cineva a întrebat de el. A fost o discuție la meciul respectiv și pentru că au venit doi oameni de la un club din Germania, Leipzig sau nu știu sigur, să îl vadă pe Chindriș. De aici a apărut discuția că de ce nu-l ia FCSB. Deocamdată, nu știm traiectoria lui Chindriș, nu știm unde va pleca. 

Nu sunt deloc sigur că îl voi da în vară, depinde de el și de evoluțiile lui. Și FCSB este o pistă pentru Andrei”, a declarat Iftime la GSP Live.

EXCLUSIV VIDEO Andrei Chindriș, tatonări cu FCSB înaintea meciului direct! Iftime a recunoscut tot, la GSP Live: „A fost o discuție. E o pistă pentru el!”

27 de partidea bifat Andrei Chindriș pentru FC Botoșani în acest sezon

650.000 de euroeste cota lui Chindriș, potrivit Transfermarkt

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO A sosit oferta pentru Marko Dugandzic, noul star al lui FC Botoșani: „1,5 milioane de euro pe masă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
claudiunicolae
claudiunicolae  •  11 Martie 2020, 14:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

georgescugeorge1994
georgescugeorge1994  •  11 Martie 2020, 14:15

Ei aranjasera tot, tot..........dar au avut ghinion si au venit procurori DNA la meci. De frica procurorilor........Nea Gigi si Nea Iftimie au sucit-o la pauza..........de frica puscariei......

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Martie 2020, 14:06
Postat de 1_0_1_0 pe 11 Martie 2020, 12:47

Becali asta al tau e inocent ca o fecioara. El nu stie nimic, niciodata...

Becali ăsta nu e al meu, e al presei, că fără el nu s-ar mai citi mai deloc ziarele și site-urile... Dar, spune-mi tu, care nu ești inocent ca o fecioară, ce rost avea ditai poza preacuviosului la un articol care n-avea nicio legătură cu el? Sau și tu ești la fel - nu știi nimic, niciodată...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează