FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Cristi Bud a dezvăluit de ce nu a mai ajuns la FCSB: „Mi-am dorit să ajung acolo, dar mi s-a spus că trebuie să semnez cu CFR”

Articol de - Publicat luni, 24 februarie 2020 14:15

Cristi Bud (34 de ani), triplu campion cu CFR Cluj, a fost prezent în studioul GSP Live, unde a dezvăluit ce s-a petrecut în spatele transferului ratat la FCSB. 

Bud a discutat de mai multe ori despre un transfer la FCSB, însă cel mai aproape de transfer a fost înainte de a merge pentru prima oară la CFR Cluj. Victor Becali rezolvase tot, dar jucătorul a ales drumul către Cluj. 

„Puteam să ajung la FCSB de două sau de trei ori. Prima dată trebuia să ajung înainte de a merge la CFR, în 2009-2010. Aveam contract semnat cu domnul Victor Becali atunci și aveam totul pregătit să merg la FCSB. 

Chiar mi-am dorit să ajung acolo, dar am primit un telefon și mi s-a spus că trebuie să semnez cu CFR. Am primit un telefon de la părintele meu spiritual, Marius Vizer. Nu mi-a impus, dar mi-a spus că trebuie să semnez cu CFR. Mai erau 25% din drepturile mele la Liberty Oradea, care era echipa domnului Vizer și m-a îndrumat către Cluj. Nu mai contează ce voiam eu” 

Bud a semnat cu CFR Cluj când încă era jucător lui Gaz Metan, fără să știe impresarul

„S-a rupt contractul cu frații Becali după acel moment. Semnasem cu CFR din octombrie sau septembrie, iar domnul Victor nu aflase încă. El încă lucra să mă ducă la Steaua. Nu le-am spus imediat pentru că așa mi s-a zis, să nu se afle că am semnat cu CFR. În 2013 trebuia să mai ajung la FCSB, dar nu m-a mai vrut domnul Becali, și în 2016. Nu mai stiu de ce nu am venit în 2016”, a spus Cristi Bud la GSP Live. 

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Cutremurător! Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: „Au zis că a avut ceva la plămâni, dar pe certificatul de deces scria că suferise o lovitură masivă la cap”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
103798407052226
 •  25 Februarie 2020, 16:43

pot spune fara sa tresar,ca bud a fost un jucator de valoare,dar ca a avut ghinionul sa se nasca in ardeal !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează