FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE

EXCLUSIV // VIDEO Cristi Neguț și visul suprem: „Îmi doresc să joc în Europa”

Articol de - Publicat miercuri, 21 august 2019 13:40

Cristi Neguț (23 de ani), autorul unui gol de senzație, considerat printre cele mai frumoase ale campionatului, s-a prezentat microbiștilor români, prin intermediul Gazetei Sporturilor. 

Fotbalul și soarta au făcut ca primul lui gol în prima divizie să fie tocmai în orașul în care a văzut lumina zilei! Și ce reușită a avut Cristi Neguț vineri seară, la Ploiești, în meciul Chindia - Dinamo 3-2: piruetă în fața adversarului direct, fostul său coechipier Denis Ciobotariu, și șut din întoarcere, bară-gol.  

La a 6-a prezență în Liga 1, ploieșteanul a băgat mingea în poartă, multă lume considerând că reușita poate fi considerată cea mai frumoasă din acest sezon până acum. Golul lui Neguț a deschis drumul spre prima victorie a Chindiei de la revenirea în Liga 1, primul succes al târgoviștenilor în fața „câinilor” după o pauză de 21 de ani. 

Cristi a povestit Gazetei Sporturilor cum se simte după golul de senzație: 

1. „Este un lucru minunat că am reușit să înscriu, a fost un gol frumos, important e că am reușit prima victorie în Liga 1 și sperăm să urmeze cât mai multe. Nu contează cum am marcat, putea să intre din orice poziție, doar să depășească linia porții”.

2. „Ne bucură victoria pe care am obținut-o împotriva unui nume de tradiție, chiar dacă Dinamo nu trece printr-o perioadă bună. E un pic ciudat că lumea în România, pe stadioane, strigă «B-ul, B-ul» la adresa «câinilor», dar e și vina conducerii, părerea mea. Dar sunt convins că Dinamo își va reveni și va avea o altă față curând, nu va retrograda”.

3. „Vreau să muncesc și să-mi fac treaba la Chindia, să am constanță în meciuri. Nu să fac o partidă bună, apoi una proastă, să am oscilații. Apoi, vor veni și ofertele importante”.

4. „Mi-am propus să joc într-o cupă europeană, nu știu dacă este cel mai mare vis posibil. Pentru mine este! Chindia n-a început bine campionatul, însă victoria cu Dinamo ne-a dat energie, moral, sunt convins că ne vom reveni și vor mai urma multe victorii”

5. „Voiam să înving CFR-ul, campioana, ar fi fost o mare onoare pentru mine. Am condus 1-0 la pauză, am pierdut 3-1. Acum, CFR Cluj e cea mai bună echipă din România, cred că e foarte clar, ca organizare defensivă, ca tot”.

„Sunt convins că am adus multă bucurie târgoviștenilor și suntem mândri de acest lucru. Chiar dacă echipa joacă la o oră distanță de propriul oraș, sunt 5-6 mii de oameni la Ploiești. Și nu mai sunt timorați, Târgoviștea crede că poate continua în Liga 1” - Cristi Neguț, atacant Chindia 

VEZI ȘI:

Program infernal! FCSB își joacă tot sezonul în următoarea lună

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
anastasiu
anastasiu  •  21 August 2019, 17:37

A dat si asta un gol din intamplare si deja vrea in Europa! Parca noi suntem in Australia!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close