FOTBAL  »  Superliga  »  STADIONUL GHENCEA

EXCLUSIV VIDEO + FOTO Stadionul din Ghencea e istorie! Noi imagini de pe locul unde până nu demult era casa Stelei: ce a mai rămas din vechiul stadion

FOTO: Vlad Nedelea / GSP.RO +14   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea / GSP.RO

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 03:08

Demolarea stadionului "Steaua" continuă. De fapt ultimele imagini surprinse în Ghencea arată că procesul se apropie de final, pentru că din vechiul stadion au mai rămas câteva fiare și urma din pământ.

 GSP.RO a vizitat stadionul, iar imaginile surprinse aduc nostalgia printre steliști, care în locul unde își găseau mereu casa acum nu văd decât buldozere și mormane de pământ.  Semn că demolarea începută la finalul lunii august avansează rapid. În nici două luni tot ce însemna stadionul Steaua.

Încă o lună și începe construcția!

Procesul de demolare e programat să dureze 3 luni, ceea ce înseamnă că la finalul lunii viitoare totul trebuie să fie gata. Construcția noului stadion, care va fi modernizat pentru EURO 2020, va fi gata în martie 2020 și va avea o capacitate de 30.500 de locuri.

Arena va avea, de asemenea, 4 vestiare, spații de cazare pentru sportivi, muzeu, spaţii comerciale și restaurant. Valoarea totală a investiţiei este de 301,77 de milioane de lei, finanţarea fiind asigurată de la bugetul de stat.

60.000.000 €este valoarea pe care o va avea noul stadion 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
104343947122875
Anton Pan  •  18 Octombrie 2018, 17:52

Delirul guvernantilor si al ramasitelor sovietice din MApN continua cu dotarea unei unitati militare cu stadion de 30 mii locuri. Incredibil, inacceptabil pentru un stat democratic, membru UE. Astfel de unvestitii in cazarma se fac doar in tari autoritare precum Coreea de Nord, Iran, Venezuela si evident...Romania!!! O noua incomensurabila rusine!!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Octombrie 2018, 13:37

Nu-s nostalgii numai pentru steliști. Eu am trăit pe viu acolo meciuri de referință, precum acel 5-1 cu Țara Galilor sau acel 2-1 cu Belgia, din 1993.

cobra_z
cobra_z  •  18 Octombrie 2018, 13:21

sa vezi cati fcsbisti se vor calca pe picioare la inaugurare sa-si ia fulare cu steaua bucuresti cu care sa defileze in ograda ciobanului...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează