FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Ilie Dumitrescu, mesaj clar pe final de an: „Asta-i Steaua! Eu nu m-am retras de la Pipera SA și nici de la FCSB! Vă supără adevărul?"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 decembrie 2019 12:00

Ilie Dumitrescu (50 de ani) a vorbit deschis în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, difuzată în fiecare miercuri de la 20:00, despre conflictul de identitate dintre FCSB și CSA Steaua și transmite un mesaj clar tuturor contestatarilor lui Gigi Becali.

„Eu niciodată nu o să fiu contra Stelei. Eu n-am cum să țin cu o echipă împotriva ei. Am avut o poziție și n-am două fețe, nu joc teatru ieftin. Eu când am revenit în fotbalul românesc am revenit la Steaua lui Viorel Păunescu. Eu nu m-am retras de la Pipera SA și nici de la FCSB! Adevărul supără însă și mi-am făcut destui dușmani!", spune fostul internațional.

Acesta are un mesaj clar pentru cei din ligile inferioare: „Nu o să vină nimeni cu zeci, sute de milioane în următorii 3-4 ani. Eu sunt ancorat în realitate. Nu trebuie să avem vise. Nu cresc societăți importante care să investească în fotbal. În momentul de față, dacă CSA ar ajunge în prima ligă, eu n-aș putea ține cu echipa adversă atunci când ar înfrunta Dinamo, Rapid, Craiova".

„Scindarea fanilor cu Steaua cea din Liga 4 și cu tot ce înseamnă FCSB l-a scăpat pe Gigi de presiune. Pentru că era presiune! Cam ca la Dinamo când nu sunt rezultate. El a scăpat singur de chestia asta. Este echipa lui și a investit într-un moment în care nimeni n-o făcea. Și-acum e cam singurul care e pe plus și care investește"
Ilie Dumitrescu

Dumitrescu a povestit și un episod inedit din viața de suporter: „Când Viitorul a câștigat campionatul, eu m-am bucurat! Normal că îmi doream să câștige FCSB, dar m-am bucurat că s-a impus Viitorul. Știam sacrificiul financiar al lui Gică. Și a câștigat un trofeu important. Apoi a luat Cupa și Supercupa".

„Eu am crescut cu Steaua! Nimeni nu poate să nege asta. Eu sunt un produs sută la sută al Stelei. Sunt mulți jucători care au făcut performanță la Steaua și eu îmi doresc ca și CSA-ul să iasă din Liga 4, Liga 3, Liga 2 și să ajungă în top. Păcat că nu există o singură echipă. Chiar dacă sunt mulți contra lui Gigi Becali, eu zic că el, dacă știa să-și gestioneze problemele astea cu fostele glorii, cu legendele, dar și cu armata, avea un capital de imagine incredibil"
Ilie Dumitrescu

VEZI ȘI:

Mănăstirea FCSB » Ce vrea să mai facă Gigi Becali în cantonamentul din Berceni, după ce a ridicat o biserică

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (99)
andy_2008
andy_2008  •  01 Ianuarie 2020, 11:46

La multi ani. Bravo Ilie!

tatastrumf
tatastrumf  •  31 Decembrie 2019, 04:33
Postat de Bogdan Dutulescu pe 30 Decembrie 2019, 19:07

Gresit. Nu avea nici un capital de imagine si nu facea nimic altceva...tocmai pentru ca cativa ani buni l-a avut (ilegal) si nu a facut mai nimic cu el. Daca sustii ca esti ancorat in realitate atunci te rugam sa nu faci presupuneri fanteziste. Toata valoarea lui Becali e fix 110% strict in Becali. Echipa nu inseamna decat o afacere, colaboratorii sunt niste marionete, etc. Adica El si prostimea.Un fel de papa de Romania care incepe sa isi anexe (partial sau total ?) biserica ortodoxa.

Ai descoperit apa calda ! :))) Trezeste-te, se numeste capitalism : Tu platesti, Tu hotarasti ! Numai in socialismul/comunismul dorit de tine si de ceilalti ca tine care n-au reazlizat nimic in viata, se poate can : Altii sa plateasca, Iar Tu sa hotarasca ! :)))))))

catalynn
catalynn  •  30 Decembrie 2019, 22:50
Postat de persanu pe 30 Decembrie 2019, 18:28

Ilie ori ești bătut in cap ori ***? Becali a luat echipa pentru 15 ani, cesionata. Era obligat sa plătească salariile si datoriile, sa joace in Ghencea și sa țină echipa in liga1. Daca te duci si închiriezi o mașină pe o perioada determinata, in contract scrie că trebuie sa o întreții, sa aduci curată, sa o aduci in stare de funcționare la fel cum ai primit-o, sa nu o lovești etc altfel plătești.

Cam asta era ideea preluării administrarii AFCului, și dacă făcea așa, când expirau cei 10 ani, in 2008, putea negocia încă 10. Astăzi in mod cert discutam altfel, omul demostra ca este un admistrator și investitor serios, a băgat bani, a scos bani, a ținut clubul pe linia de plutire, era greu spre imposibil ca Talpan sa îl poata decade din drepturi. Ce a făcut in schimb ne-a jjijji!? La prima ocazie ivita a trecut clubul pe o societate noua, FC Steaua București SA înființata in Februarie 2003, și din cele 12 milioane cât ajunsese sa datoreze Statului Roman, Sebastian Bodu a mai reușit sa “execute” o imprimanta veche. Deci nu, ne-a jjijji nu a fost păcălit de nimeni, știa exact ce face, a tras o teapa in caracteristic, o buna bucata de vreme ajutat de Sandu, Mitica precum și persoane din clubul Steaua (e lesne de înțeles ca nu au făcut-o gratuit sau dezinteresat) a mers pe burta, totul pana au venit cei care îl sprijină pe Talpan și au dat cărțile pe fata. Marele lor ghinion a fost sa dea peste unul care nu poate fi cumpărat (nu am niciun dubiu ca au încercat), e precum câinele cu osul, nu îl lasă din fălci decât mort! :-)))

Vezi toate comentariile (99)
Comentează