FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Mihai Stoica, adevărul despre demisia de la FCSB + motivul pentru care a acceptat să lucreze cu Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 20:00

Mihai Stoica a fost invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă integral pe GSP.RO în fiecare miercuri, ora 20:00, și a dezvăluit motivele care l-au împins să plece de la FCSB. 

„Am avut scăpări mari. Mă deranjează faptul că înainte aveam libertate mult mai mare. Am fost constrâns să mă mulțumesc cu a propune un Bălgrădean sau un Planic. Dar majoritatea jucătorilor să fie aduși chiar dacă eu am votat împotrivă. Nu majoritatea, unii jucători. Mă deranjează asta. 

Dar nu m-a obligat să lucrez în condițiile astea și am acceptat. Pe de altă parte crede-mă că știu foarte bine ce se întâmplă și la alte cluburi unde implicarea patronilor este mult mai mare. Mult mai mare! Se dictează!”, a declarat Mihai Stoica.

„Sunt patroni celebri care scriau echipa pe hârtie”

MM Stoica susține că nu doar la FCSB face patronul echipa, ci și la alte cluburi din Liga 1. Fostul director sportiv al „roș-albaștrilor” a lăsat să se înțeleagă că și Arpad Paszkany, fostul patron al lui CFR Cluj, ar fi procedat la fel: „Există patroni celebri în fotbalul românesc care scriau echipa pe hârtie! Întrebați-l pe Dorinel Munteanu. Există un patron celebru, care nu mai este acum. Nu e Porumboiu... S-a scris în presă că la CFR se dădea echipa pe hârtie și că d-aia a plecat Dorinel. Poate e adevărat sau nu! Conceicao avea clauză în contract. Acolo ai venit și n-ai voie să faci nimic. 

Gigi iese și se expune mai mult decât ar trebui. Îi pune pe toți într-o lumină proastă pentru că vorbește. Există patroni care nu vorbesc, dar care spun... Sunt antrenori care au mers la patron și li s-a spus că jucătorul ăsta poate intra în minutul 60, iar ăsta nu poate juca mai mult de 15 minute”.

„Nu m-am întors că iubesc Steaua. Am fost și la Vaslui”

Mihai Stoica a povestit de ce n-a rămas la Vaslui, după aventura la Urziceni, și explică de ce a ales să se întoarcă alături de Gigi Becali în 2010.

„Eu am plecat în 2007 de la Steaua după un conflict cu Gigi. Am fost la Urziceni, dar în 2010 a dispărut și-am plecat. Mi-a zis Bucșaru că echipa o va desființa. Și atunci am avut discuții cu foarte mulți patroni. Am fost câteva zile la Vaslui, atunci nu eram compatibil cu Porumboiu. S-a supărat că am stat ca barza în copac trei zile. Așa se exprima el mai plastic. Eu vedeam într-un fel, el în altul. Ce să facem? 

M-am întors la Steaua și i-am spus lui Gigi că nu m-am întors nici de prietenie, nici că iubesc Steaua. Deși sunt stelist de mic, nu mă pot opera, chiar dacă se glumește mult pe tema asta. M-am întors pentru că am realizat că e mai ușor să lucrez cu el decât cu alții! Asta e realitate. Ce nu-mi convenea mie era că spunea echipa înainte, că batem cu 72-0, lucru care irita și îi făcea pe adversari să joace”. 

Vezi AICI emisiunea integrală

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali așteaptă ofertele pentru Dennis Man: „Specialiștii spun că e ca Joao Felix și Ansu Fati”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  10 Octombrie 2019, 02:19

Drogurile și alcoolul dăunează grav carierei...

tatastrumf
tatastrumf  •  10 Octombrie 2019, 00:06

Borcea, Netoiu, Giovani, Victor, etc sunt patroni la Steaua ? :)))

hermannstadtul
hermannstadtul  •  09 Octombrie 2019, 22:39
Postat de Gelu Cristean pe 09 Octombrie 2019, 20:42

ce va mai place sa faceti peronalitati din toti fostii locatari de la rahova

pai sefu tau nu-i tot asa? la ala ai probleme sa scrii dupa dictare?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close