LIGA 1  ·  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV VIDEO // Mihai Stoica, dezvăluire cutremurătoare din închisoare, acolo unde a stat cu Gică Popescu: „Celula avea un metru și 36 de centimetri!"

Joi, 10 Octombrie 2019, 11:58

Fostul director sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a fost invitat la cea de-a doua ediție a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă pe GSP.RO, în fiecare miercuri de la ora 20:00.

Mihai Stoica, 54 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți oficiali din fotbalul românesc, a făcut dezvăluiri, în exclusivitate pe GSP.RO, despre cele 20 de luni pe care le-a petrecut în spatele gratiilor, condamnat la 3 ani și 6 luni în “Dosarul transferurilor”.

- MM, s-a tot scris că aveați condiții de lux în pușcărie.
- E o mare prostie. N-ai cum să ai condiții de lux. Poți să stai în curățenie, dacă ești un om căruia îi place curățenia și-ți faci în fiecare zi. N-aveam femeie de serviciu în pușcărie. Am avut condiții ca toți ceilalți. Nu există condiții de lux în pușcăriile de pe raza Capitalei. Camera pe care am împărțit-o cu Popescu la Jilava avea lățimea de un metru și 36 de centimetri! Din care 80 era lățimea patului. Nu puteam trece unul pe lângă altul. Și unul dintre noi se urca în patul suprapus.

- Și cum dormeați?
- Eu dormeam sus tot timpul. De când eram mic mi-am dorit.

- Cum așa?
- Atenție mare ce-ți dorești! Ha, ha, ha! Eram singur la părinți și aveam prieteni cu frați, care dormeau în paturi supraetajate, îmi doream să dorm și eu în patul de sus. Mi s-a împlinit visul. Și mi s-a mai împlinit un vis, pentru că aveam o viața tumultuoasă și îmi doream monotonie.

- Și ce activități făceai acolo?
- Eu am fost monitor sportiv la Jilava și sala noastră de sport avea cam 15 metri pătrați, unde intrau mulți deținuți și lucrau. Iar mirosul nu era ceea ce ne-am fi dorit noi. Și mai și ploua în ea! Doar când ploua afară, când era soare nu ploua...

- Dar...
- Am ieșit de acolo și dorm 8 ore pe noapte fără somnifere. Asta spune totul despre cum era înainte!

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU MIHAI STOICACâștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (4)

bigbolo  •  10 Octombrie 2019, 21:14

Si care e problema? O cutie de carton are dimensiuni mai mici.

sexilian  •  10 Octombrie 2019, 13:26

daca iarna o vei face acolo te scoti la cheltuieli cu caldura,sejur placut........

cornelconasu  •  10 Octombrie 2019, 13:14

Ăsta a stat la ”izolare”, acolo probabil e de ”1,36” !!!

Vezi toate comentariile (4 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1