FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Mihai Stoica îi dă replica lui Gigi Becali: „Nici dacă-i pui unul peste altul, Cestor și Burcă nu sunt mai buni decât Planic”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 20:00

Mihai Stoica, 54 de ani, a fost invitat în cadrul primei emisiuni „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă integral pe GSP.RO în fiecare miercuri, ora 20:00, și a vorbit despre colaborarea cu Gigi Becali la FCSB, încheiată în august. 

Fostul director sportiv a explicat de ce i-a spus lui Becali să nu-i aducă pe Mike Cestor și Andrei Burcă, ambii ajunși la CFR Cluj, și de ce patronul FCSB i-a reproșat rezultatele slabe.

Dacă îi câștigi încrederea sunt multe cazuri în care îți dă credit. Tocmai a zis că din cauza mea nu i-a luat pe Burcă și pe Cestor. Deci avea încredere în mine dacă nu i-a luat!

Când erau rezultate proaste, pentru că nu i-a luat pe Burcă și pe Cestor, mă scotea pe mine vinovat. Dar, fără să-i jignesc, n-ai cum să-i compari cu Planic nici dacă-i pui unul peste altul. Planic e fotbalist! Când dai chix, în cazul meu, cu mulți jucători, poate își pierde încrederea. Gigi e foarte greu de încadrat în tipare!”, a declarat Mihai Stoica. 

„Gigi este un om de la care zilnic pleacă zeci de mii de euro în acte caritabile. Nu poți să ignori chestiile astea. Zeci de mii de euro! Nu o zi în care să zică azi nu dau. El asta face. Se duce la birou și studiază cazuri extreme. «Cât are ăsta nevoie! 40.000?!». «Luțule trimite 40.000!». «Șefu sunt euro, nu lei!». «Foarte bine, dă-i 40.00 de euro»”
Mihai Stoica 

Mihai Stoica: „Alexandru Tudor a fost adus pe motive religioase” 

Mihai Stoica a vorbit și despre cooptarea fostului arbitru Alexandru Tudor în staff-ul FCSB și dacă știe dacă acesta a dat cu tămâie în vestiarul echipe. 
 

„Nu știu dacă e adevărat, poate e doar legendă. N-am mai fost la bază după ce-am plecat de pe 7 august. N-am mai călcat pe acolo. Tudor nu știu exact ce face, dar e adevărat că a fost adus pe motive religioase. Nu știu ce face, dar din ce am înțeles nu a fost el cel care a dat (n.r. cu tămâie), dacă a dat. Asta e o chestiune care nu știu cât e de importantă.  

„Important la momentul ăsta că își recâștigă jucătorii importanți. Nu pot să zic că echipa defilează. A fost sincopa cu CFR, dar ăsta e cam maximum când joci împotriva unei echipe antrenate de Dan Petrescu. E greu să-l bați pe Dan Petrescu în România” 
Mihai Stoica 

Vezi AICI emisiunea integrală

Vezi și:

VIDEO Mihai Stoica a șocat un deținut în cele 20 de luni petrecute în spatele gratiilor: „Mi-a zis că am confundat Rahova cu Disneyland!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
780708698710213
Razvan Claudiu  •  10 Octombrie 2019, 09:29

Ce tot ne plictisiti cu aberatiile astuia!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează