FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Mihai Stoica nu crede în FCSB: „E imposibil să câștige titlul!” + de ce Dan Petrescu nu e suspendat în Europa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 20:00

Mihai Stoica (54 de ani), invitat în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, a vorbit despre relația cu arbitrii din Liga 1 și și-a exprimat aprecierea pentru Dan Petrescu (51 de ani), antrenorul CFR-ului. 

„El era la CFR și eu la Steaua și ne băteam la titlu. Era normal... A pornit discuția dintre noi că eu îl voiam suspendat. Era normal, îmi apăram clubul. Dar am admirație. Și nu-i vorba doar de admirație, ci și de valoarea lui ca tehnician. Este un antrenor de geniu. De geniu! Și nu spun cuvinte mari.

Poate se potrivește doar la un anumit tip de echipe. E posibil să fie așa. Nu știu cât de mult s-a schimbat în ultima vreme pentru că comportamentul lui în cupele europene e altul față de campionat. Aici cred că e o problemă ce ține de atitudinea arbitrilor”, a spus Mihai Stoica. 

„Să vă zic ce-am pățit eu! N-ai cum să vii arbitru care ai câteva meciuri în Liga 1, să te întorci și să-mi spui: «Dacă mă mai uit odată și te ridici te dau afară!». Bă, am 54 de ani și tu ești un copil! Am mai multe meciuri în cupele europene decât o să ai tu ca arbitru în toată cariera”
MM Stoica

„Dan Petrescu își cenzurează mai bine emoțiile în Europa”

Cei doi au colaborat la Unirea Urziceni în sezonul în care echipa a reușit să câștige titlul în Liga 1, 2009, iar Mihai Stoica este de părere că Dan Petrescu reușește să rămână mai calm la meciurile din cupele europene decât la cele din campionatul intern, dar acest lucru nu scuză comportamentul arbitrilor noștri. 

„Că Dan Petrescu e mai atent la comportament și își cenzuează emoțiile în cupele europene e adevărat, dar totuși nu vorbi cu Dan Petrescu la modul ăsta. N-ai cum! Dacă-l respecți pe Hagi și toată lumea îl respectă pe Hagi, atunci trebuie să-l respecți și pe Dan Petrescu. Au făcut ceva din postura de fotbaliști și nu numai. Au făcut bani ca fotbaliști, dar au ales să ajute fotbalul în continuare”, a spus fostul manager sportiv al FCSB-ului. 

Cum poate câștiga FCSB titlul 

Mihai Stoica, acum liber de contract, a explicat care este cheia pentru ca fosta sa echipă să câștige campionatul, dar îi avertizează pe roș-albaștri că va fi foarte greu să îndeplinească acest obiectiv.

„Ca Steaua să câștige campionatul trebuie să bată CFR de două ori în play-off. Și mi-e treamă că e aproape imposibil. Nu cred că poți să-l bați pe Petrescu de două ori. E foarte greu... În afară de ultimul meci din campionatul trecut și golul lui Teixeira, dar când campionatul era jucat, Petrescu n-a pierdut niciun meci cu Steaua! Petrescu știe să pregătească meciul”, a spus Mihai Stoica.  

Vezi AICI emisiunea integrală

VEZI ȘI: 

VIDEO Mihai Stoica a șocat un deținut în cele 20 de luni petrecute în spatele gratiilor: „Mi-a zis că am confundat Rahova cu Disneyland!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  10 Octombrie 2019, 09:06

Da'nici ani de pușcărie nu au, câți are MM!!! Niște obraznici, arbitrii ăștia! Săracul dom'Stoica! Respectul se câștigă, nu se cerșește...măi Mihăiță! Tu ai meciuri de fotbal "în picioare", ca telefonist, nu ca jucător, arbitru, antrenor, sau medic!!! Nu te mai îmburica, aiurea! Ești penibil! Uite că Gigel se descurcă și fără tine, ombilic al universului, ce ești.

bigbolo
bigbolo  •  10 Octombrie 2019, 08:52
Postat de dubluv pe 10 Octombrie 2019, 07:30

nu, nu avem atatia oameni care se pricep la fotbal. Sau nu la nivelul la care se pricepe Stoica. Despre fost puscarias... pedeapsa cu inchisoarea este ca orice alta pedeapsa, pentru ispasirea faptelor. Adica dupa ce iese din inchisoare, trebuie tratat ca un om normal, pentru ca a platit pentru ce a facut.

Pai si puscariasul asta se pricepe la fotbal??? Asta a fost platit doar ca sa se certe cu presa, sa se rasteasca la arbitrii, sa se bata si injure cu suporterii. Un fel de spion in interiorul propriei echipe. Un fel de Mache fara vicii ascunse...

bigbolo
bigbolo  •  10 Octombrie 2019, 08:48
Postat de cneius pe 10 Octombrie 2019, 07:37

Pastrind proportiile, Hoeness de la Bayern a facut puscarie-asta inseamna ca nu are cunostinte despre fotbal ?

Esti un gigist foarte...proportional.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează