LIGA 1  ·  DINAMO

EXCLUSIV VIDEO Moment fabulos la Dinamo: „Bratu a făcut o nebunie. Am căzut ca o lămâie stoarsă”

Articol de - Publicat vineri, 28 februarie 2020 11:29

DINAMO // Invitat în această dimineață la GSP Live, Gabriel Răduță (52 de ani), șeful Centrului de Copii și Juniori din „Ștefan cel Mare”, a rememorat un moment amuzant petrecut în 2017. 

Cu Florin Bratu antrenor, Dinamo U19 a cucerit Liga Elitelor U19 împotriva Viitorului, după o finală decisă la penalty-uri. Răduță și-a adus aminte de emoțiile avute în finalul partidei, când Bratu a schimbat portarul înaintea executării loviturilor de departajare. 

„Finala câștigată în fața Viitorului în 2018 a fost un moment special, mai ales că am jucat în Champions League. A fost o experiență benefică. A fost un moment emoționant contra Viitorului, mai ales că nu prea îi bătuserăm prin finale. 

Florin Bratu a avut o nebunie. La penalty-uri, a scos portarul titular din poartă, pe Eșanu, și a băgat un portar care nu mai apărase niciodată. Costache îl chema pe acel portar, el s-a și lăsat. A ieșit campion și s-a lăsat. Așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată. Bratu mi-a zis că are o presimțire și că de asta îl bagă pe Costache, că are noroc. Viitorul a dat de două ori în bară și a trimis o dată pe lângă poartă!

Am căzut ca o lămâie stoarsă, mai ales când l-am văzut pe antrenor luând o asemenea decizie. Până la urmă, a fost cea mai mare satisfacție. Nu mai știu nimic de Costache”, a spus Răduță, la emisiunea GSP Live.

Vezi și: Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (1)
Ioan Gabor  •  01 Martie 2020, 10:19

În atenția conducerii câinilor: - Dacă se continuă în acest mod suntem la retogradare, jucați să nu luați gol, dacă am pierdut cu Clinceniul și Voluntariul, pretențiile sunt mari să luam puncte cu Viitorul, Sepsi,Hermanstad, Chindia.... Nu vă mai lăudați că câștigați play-out-ul!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1