LIGA 1  ·  DINAMO

EXCLUSIV VIDEO Moment fabulos la Dinamo: „Bratu a făcut o nebunie. Am căzut ca o lămâie stoarsă”

Articol de — Vineri, 28 Februarie, 11:29

DINAMO // Invitat în această dimineață la GSP Live, Gabriel Răduță (52 de ani), șeful Centrului de Copii și Juniori din „Ștefan cel Mare”, a rememorat un moment amuzant petrecut în 2017. 

Cu Florin Bratu antrenor, Dinamo U19 a cucerit Liga Elitelor U19 împotriva Viitorului, după o finală decisă la penalty-uri. Răduță și-a adus aminte de emoțiile avute în finalul partidei, când Bratu a schimbat portarul înaintea executării loviturilor de departajare. 

„Finala câștigată în fața Viitorului în 2018 a fost un moment special, mai ales că am jucat în Champions League. A fost o experiență benefică. A fost un moment emoționant contra Viitorului, mai ales că nu prea îi bătuserăm prin finale. 

Florin Bratu a avut o nebunie. La penalty-uri, a scos portarul titular din poartă, pe Eșanu, și a băgat un portar care nu mai apărase niciodată. Costache îl chema pe acel portar, el s-a și lăsat. A ieșit campion și s-a lăsat. Așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată. Bratu mi-a zis că are o presimțire și că de asta îl bagă pe Costache, că are noroc. Viitorul a dat de două ori în bară și a trimis o dată pe lângă poartă!

Am căzut ca o lămâie stoarsă, mai ales când l-am văzut pe antrenor luând o asemenea decizie. Până la urmă, a fost cea mai mare satisfacție. Nu mai știu nimic de Costache”, a spus Răduță, la emisiunea GSP Live.

Vezi și: ”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (1)

Ioan Gabor  •  01 Martie 2020, 10:19

În atenția conducerii câinilor: - Dacă se continuă în acest mod suntem la retogradare, jucați să nu luați gol, dacă am pierdut cu Clinceniul și Voluntariul, pretențiile sunt mari să luam puncte cu Viitorul, Sepsi,Hermanstad, Chindia.... Nu vă mai lăudați că câștigați play-out-ul!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 MotoGP, Documentar

Marc Marquez

Digi 2
19:00 Rezumat

Golurile lunii martie

Digi 4
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Rezumat

Magazinul Ligii Campionilor

Digi 3
Program TV complet

Liga 1