FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Sfaturile lui Cohn pentru Gigi Becali: „Lasă echipa să joace! Vintilă e legat de mâini, picioare, are bandă la ochi și dopuri în urechi”

Articol de , - Publicat luni, 17 februarie 2020 13:19

Vladimir Cohn (73 de ani), fostul acționar de la Dinamo, a vorbit la GSP Live despre situația actuală de la FCSB și despre metodele lui Becali de a conduce clubul. 

Cohn i-a dat câteva sfaturi finanțatorului de la FCSB, Gigi Becali. Dinamovistul e de părere că antrenorul roș-albaștrilor ar trebui să fie lăsat să-și pună în aplicare ideile.

Cohn îl sfătuiește pe Becali în privința lui Vintilă

„FCSB are un antrenor pe bancă și un proprietar în tribună. Vintilă e legat de mâini, picioare, tot ce vrei, bandă la ochi și dopuri în urechi. Păcat, pentru că este un profesionist, un om cu experiență în fotbal. Dacă l-ai luat, lasă-l să vezi ce poate să facă.

Lasă echipa să joace, aveți un director sportiv, niște oameni. Stai liniștit. Faptul că el mereu vorbește că vrea să facă bani, vrea să vândă jucători, nu e despre fotbal. E despre o afacere, iar fotbalul în România la ora actuală nu e o mare afacere, e o cheltuială uriașă. 

Cred că joaca lui Gigi de-a antrenorul e o ocupație. E subiectul a sute de telefoane, interviuri, atenția care i se acordă... Probabil că mai mult decât orice e dorința de a fi în văzul tuturor, de a avea publicitate. Mai mult e dorința de a arăta ca el e cineva și influențează, poate să facă, să dreagă”, a spus Cohn la GSP Live

Cohn spune că niciodată nu a intervenit peste vreun antrenor în perioada în care a fost acționar la Dinamo:

„Eu niciodată nu am vorbit cu vreun antrenor, niciodată. Cu Cornel Dinu aveam păreri diferite, așa că preferam să nu i le spun. Nu am vorbit nici cu Ion Marin, nici cu Țălnar. M-am întâlnit odată cu Țălnar, era cu echipa în pregătire la Poiana Brașov: «Salut – salut, ce faci, bine» și atât. Nu există un antrenor care să vină să-mi spună: «Bă, ăsta mi-a spus să bag pe nu știu cine sau să scot»”. 

Întrebat de moderatorul emisiunii, Costin Ștucan, dacă Borcea a intervenit în alcătuirea echipei, Cohn a spus: „Despre Borcea nu se poate spune același lucru, el trăia din asta. Borcea măcar asculta, dacă Dinu spunea că îi trebuie ceva, făcea”.

Cum l-a păcălit Cristi Borcea pe Gigi Becali

O alegere șocantă a lui Bogdan Andone, fostul antrenor de la FCSB, a fost de a-l retrage pe Diogo Salomao fundaș stânga. În realitate, mutarea s-a făcut la ordinul lui Becali, pentru că finul Cristi Borcea i-a spus la o discuție telefonică din închisoare că Salomao evolua pe acest post și la Dinamo. 

„Bagă-l, mă, fundaș stânga, știe sigur finu' Borcea!”, i-ar fi ordonat Becali lui Bogdan Andone. 

Momentul a fost comentat de Cohn la GSP Live: „Ori Borcea l-a luat la mișto, ori Gigi chiar nu știa cine e Salomao. Nu l-a văzut niciodată”.

CItește și:

EXCLUSIV // VIDEO Vladimir Cohn, derapaj la adresa lui Mihai Stoica după scandările jignitoare la adresa lui Dinamo: „Gigi Becali să-l dea afară! Eu l-aș fi împușcat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
chernomor
chernomor  •  18 Februarie 2020, 09:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilianul
sexilianul  •  18 Februarie 2020, 07:49

nu mai dati poze cu gatul gol,macar o funie daca esarfa nu aveti,gripa e-nfloare.........

143731175974645
Gelu Cristean  •  17 Februarie 2020, 20:54
Postat de Stefan Dan pe 17 Februarie 2020, 16:58

Acest finanțator de ”carton” nu s-a băgat la echipă și aceasta a ajuns unde a ajuns ! ”E ușor a scrie versuri ....... ” P.S. Apropo la firma sa are salariile plătite la zi de umblă pe la TV ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează