FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Spectaculoasele aventuri ale românilor de la Șahtior » S-a suit pe capota mașinii de poliție și striga „Nino-nino!” + David Guetta punea manele pe iaht

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2020 12:02

Fotbaliștii români au fost protagoniștii unor momente fabuloase la Șahtior Donetsk. Unul dintre aceștia, Cosmin Bărcăuan (41 de ani), a fost prezent în studioul GSP Live și a vorbit despre două dintre aceste întâmplări amuzante. 

Marian Aliuță, Cosmin Bărcăuan, Daniel Florea, Ciprian Marica, Flavius Stoican și Răzvan Raț sunt numele fotbaliștilor care au evoluat de-a lungul timpului pentru clubul din Donetsk. 

După o noapte agitată, fotbaliștii români au împrumutat o mașină de politie cu care au început să se plimbe pe străzile din Donetsk. Chiar în zorii dimineții, Bărcăuan a ieșit pe geamul mașinii și s-a cocoțat pe capotă, de unde a început să imite sirena! Fostul fotbalist a fost întrebat de către moderatorul Costin Ștucan despre această escapadă în direct la GSP Live: 

Un al episod antologic: în zilele libere pe care le aveau, românii de la Șahtior obișnuiau să închirieze un avion privat și să zboare la Monaco. Acolo închiriau un iaht și îl aduceau pe celebrul David Guetta, ca să le pună manele! Întrebat la GSP Live dacă celebrul DJ se pricepea să aleagă repertoriul, Bărcăuan a spus: «Da, punea bine manele!». :))

2titluri de campion are Bărcăuan în Ucraina, cu Șahtior Donețk, și o Supercupă a Ucrainei

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO Cel mai mare viciu pe care l-a avut Cosmin Bărcăuan: „Am pierdut mulți bani, de atunci am terminat-o și cu băuturile alcoolice” +ce regret are și sfatul pentru tineri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
2003018076485565
Felicia Bucur  •  06 Martie 2020, 19:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

849532438446774
Robert Bardita  •  05 Martie 2020, 14:41

Peste cativa ani ... o sa ceara cheta" marii " fotbalisti care au "reprezentat" romania .. Si au ajuns la sapa de lemn .. iar idiotii le vor plange de mila

1391972634181505
Adrian Popescu  •  05 Martie 2020, 14:36

Raț, Bărcăuan și Stoican...Trei români care își dau cu pumnul în cap pentru ce avut, ce au făcut și ce au acum...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează