FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Unul este starul lui Liverpool, celălalt a devenit cel mai bun marcator din Liga 1! Cum l-a trimis Firmino acasă pe Eric

Articol de - Publicat vineri, 06 martie 2020 13:20

Acum este unul dintre cei mai buni atacanți din lume, însă nimeni nu știe că în urmă cu 9 ani, starul lui Liverpool a fost ales în detrimentul lui Eric de Oliveira. 

Brazilianul Eric (34 de ani), acum la FC Voluntari, a povestit în direct la GSP Live cum a fost aproape să ajungă la Hoffenheim, însă nemții l-au preferat pe Roberto Firmino.

  • CONTEXT: Înainte de a semna cu Karpaty Lviv, în 2011, acolo unde a devenit dependent de alcool și a vrut să se sinucidă (DETALII AICI), Eric de Oliveira e trecut prin probe la Hoffenheim și VfL Wolfsburg. Prima oară a mers la Hoffenheim, iar nemții de acolo aveau pregătită o listă cu 5 brazilieni, din care trebuia ales unul singur. 

„Ei voiau un brazilian, aveau o listă de cinci. Eu eram unul dintre ei. Au rămas trei, iar eu eram în continuare pe listă. Apoi au rămas doi, iar eu eram unul dintre ei. Al doilea era Firmino! Aveam 24 de ani, Firmino avea 19. L-au ales pe el. Atunci am ajuns la Wolfsburg în probe. Am fost un pic arogant, pentru că eu nu mai aveam nevoie de probe. Ziceam că sunt cunoscut în vestul Europei.

Aveam ofertă de la Red Bull Salzburg și de la Hapoel Tel Aviv. Fanii lui Hapoel îmi dădeau mesaje peste mesaje pe Facebook. Am zis atunci că nu mă duc în probe, nu mă interesează ce club e. Impresarul mi-a zis: «Nici nu vrei să auzi numele?». Am zis că nici nu mă interesează. El zice: «E Wolfsburg!». Am zis atunci: »Unde sunt biletele? Serios!?»”.

+5 FOTO

De ce nu a mai ajuns nici la Wolfsburg: „Am belit-o!” 

„Am făcut antrenamente o săptămână, eram bucuros, eram în formă. Am și o fază amuzantă. La încălzire, am făcut separat cu Diego, el trebuia să plece la Atletico Madrid. Trebuia să sărim garduri, dar niște garduri înalte de aproape un metru, trebuia să sar vreo 10 din alea. A sărit un jucător, a sărit al doilea, am sărit și eu, dar la primul gard am căzut peste toate gardurile. Mi-a fost rușine. Am crezut că e gata proba mea. Vorba aia, am belit-o! Scuze. Am picat, dar au căzut și alții în spatele meu.

M-am antrenat foarte bine, inclusiv Josue mi-a zis că dacă nu rămân după probă e o nedreptate. Pentru mine, era ceva incredibil să-mi spună asta un jucător din naționala Braziliei. Magath (n.r. antrenorul lui Wolfsburg) m-a chemat și mi-a zis: «Eric, mi-ai plăcut foarte mult, dar nu te pot ține, pentru că am nevoie să aduc un jucător cu nume. Pleacă Diego acum și trebuie un nume mare pentru suporteri!»”. I-am strâns mâna și i-am mulțumit pentru tot”

Eric de Oliveira, mijlocaș FC Voluntari

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO De ce nu a mai ajuns Eric la Ajax Amsterdam și de ce a vrut să se lase de fotbal: „M-a scuipat, mi-a dat o palmă și a pus mâna pe fundul meu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
radumatei
radumatei  •  06 Martie 2020, 23:35

E pierderea lor. Eu ma bucur ca n-ai ramas acolo si ai ajuns in Romania.

2674698209236806
Zoltan Pop  •  06 Martie 2020, 21:47

*** . STEP 6 Nu ai fost ales ca lau ales pe Boby..ce bai grasule tu te compari cu starul de la Liverpool !! WTF ....haiCFR si YNWA!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2674698209236806
Zoltan Pop  •  06 Martie 2020, 21:37

Magath nu te a tinut ca nu esti bun ...ATIT....esti bun la Gaz..Viitorul ..Voluntari ..daca erai bun jucai poate la un FC fcsb ..Craiova ..Astra ....la ClujCFR ...nu aveai loc ..esti si ai fost un ZERO....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează