FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZAU

EXCLUSIV / Viorel Duru a inspectat ieri arena din Cring si i-a acordat Gloriei licenta pentru a evolua in Liga I

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2007 00:00

Desi era asteptat sa soseasca abia pe 13 iulie pentru a inspecta stadiul lucrarilor de renovare ale stadionului din Cring, Viorel Duru, directorul Directiei Licente si Afilieri din cadrul FRF, a juns ieri, 4 iulie, la Buzau.
Dupa ce a vazut la fata locului cum se prezinta arena, Duru a hotarit ca buzoienii au indeplinit deja criteriile de licentiere pentru a evolua in Liga I.

"L-am invitat pe domnul Duru mai devreme pentru ca lucrarile sint aproape finalizate si nu mai avea rost sa asteptam pina pe 13 iulie. Dinsul a fost multumit si ne-a eliberat licenta", a declarat astazi presedintele Gloriei, Aurel Brebeanu. (Alexandru Raducanu)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează