FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Exemplu de urmat » Şumudică: "Lazăr şi Bozovici vor juca chiar dacă nu semnează prelungirea pînă în vară!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2011 18:49

La întoarcerea din cantonamentul din Spania, antrenorul Rapidului Marius Şumudică a menţionat că îi va folosi şi în retur indiferent dacă vor semna prelungirea contractelor cu Rapid, pe Costin Lazăr şi Vladimir Bozovici.

 

"Sînt doi jucători importanţi care cred că vor continua cu Rapid. Eu mi-i doresc şi sper să fie alături de mine în acest retur de campionat. Oricum vor fi alături de noi chiar dacă nu vor semna. Pentru că numeric suntem puţini şi atunci trebuie să folosim valoarea oricărui jucător. Iar ei sunt doi jucători de bază, care pot face faţă la Rapid fără probleme", a afirmat Şumi.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
jhon-rapidistu
jhon-rapidistu  •  10 Februarie 2011, 18:12

re elioro31 Ori esti prost ori te prefaci ?Din doua una sigur

jhon-rapidistu
jhon-rapidistu  •  10 Februarie 2011, 18:10

re @ elioro31 Ori esti prost ori te prefaci?Din doua una sigur .

cesinha33
cesinha33  •  10 Februarie 2011, 17:11

sa il papati toti in p0ula pa sumi toti contestatarii lui(oi,javre si prazari).ma pe voi nu va cunosc nici parintii, multi ratati dintre voi v'ati dori sa va scandeze numele macar 15-20 de pers in schimb sumi este ACLAMAT la fiecare meci pe GIULESTI asha k MARSH dreq de aici la voi pe siteuri sclavilor...FORTZA RAPID. SUUUMMMIII GGGOOOLLL

Vezi toate comentariile (8)
Comentează