FOTBAL  »  Superliga  »  FINALA EUROPA LEAGUE LA BUCUREŞTI

”Există riscul ca Stadionul Naţional să nu fie terminat la timp pentru finala Europa League!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2009 00:00

Mircea Raicu, viceprimarul capitalei, spune că sînt şanse ca Stadionul Naţional să nu fie gata la timp pentru a găzdui finala Europa League din 2012.

”Dacă guvernul nu va mai putea susţine proiectul, totul va cădea în răspunderea primăriei. Deocamdată, din bugetul nostru s-au alocat doar 10 milioane de euro, faţă de 50 de milioane, cât ar fi nevoie în acest an. Max Bogl a realizat anul acesta lucrări în valoare de 16 milioane de euro.

Le vom acorda cele 10 milioane de euro pe care le avem, ca să ia şi ei un balon de oxigen, circa două luni. În acest interval, va trebui să găsim o soluţie pentru a face rost de restul banilor, dar nu va fi deloc uşor.

Din păcate, există şi riscul ca stadionul să nu fie terminat la timp pentru organizarea finalei! Să sperăm că se vor găsi soluţii, pentru că este vorba despre un angajament naţional şi ar fi ruşinos să nu-l putem respecta”, a spus Mircea Raicu pentru evz.

Sursă foto: evz.ro

Citeşte articolul complet pe evz.ro

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (17)
 •  22 Mai 2009, 14:59

Nu mai dezinformati lumea dragi gazetari. Am informatii clare ca proiectul va fi finalizat inainte de termen. Va fi gata si autostrada, mai putin 10-15km langa granita cu Ungaria. Despre proiectul nostru spatial va voi vorbi mai incolo. Fuuuugiti fratilor!

 •  22 Mai 2009, 13:42

traim in romania si asta ne excita tot timpul

 •  22 Mai 2009, 13:33

doar la noi in romania se poate intampla asa ceva..desi nu cred ca nu se va mai juca

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close