FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA, SÂMBĂTĂ, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK

Există și ”câini” care bagă spaima în rivali: "Am pierdut un campionat de tineret din cauza lui"

Articol de - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 09:00

Mangia se teme în mod special de Montini, pe care-l știe din Italia și pe care l-a avut pe listă pentru un transfer în Bănie.

În acest moment, sunt 16 puncte diferență între Știința și Dinamo, după 19 etape de campionat! Oltenii sunt pe locul 3, "câinii" pe 11. Cu toate acestea, rivalitatea extremă între juveți și "câini" rămâne. În avanpremiera partidei, Devis Mangia a dezvăluit că îi este frică de un singur fotbalist din lotul lui Mircea Rednic.

"Pff, e un italian de-ai mei care tot timpul a făcut meciuri bune contra mea. Despre Mattia Montini e vorba. Sper că nu va fi la fel sâmbătă. Am pierdut un campionat de tineret din cauza lui, în Italia. În fața lui și-a lui Pigliacelli, care acum e elevul meu la Craiova. Ei doi erau colegi la AS Roma, Montini mi-a dat gol. Mattia e un fotbalist de calitate, chiar l-am avut în vedere anul trecut să-l aduc în Bănie. A fost una dintre cele zece opțiuni luate în calcul", s-a confesat antrenorul peninsular.

De fapt, Montini a dat un hattrick în finala amintită de Mangia, AS Roma - Varese 3-2, în campionatul Primavera 2011. Mâine, Mattia va juca împotriva fostului său coleg, Mirko Pigliacelli, unul dintre cei mai în formă portari ai Ligii 1, pe care oltenii vor plăti în această iarnă 300.000 de euro ca să-l transfere transfere definitiv. 

"Eu sper că în play-off vor ajunge cele mai bune formații. Ştiu că există mare rivalitate între aceste două cluburi, ştiu că Dinamo este o echipă cu nume, iar dacă merită este OK pentru mine dacă va fi în play-off"
Devis Mangia, antrenor CSU Craiova

"Sâmbătă seara atitudinea va face diferența. Nu-l cunosc personal pe Mircea Rednic, știu doar că a făcut treabă bună înainte în România și în alte câteva țări"
Devis Mangia, antrenor CSU Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează