FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Există şi jucători care vor să plece de la Steaua de bună-voie » Un mijlocaș spune stop!

Articol de - Publicat marti, 29 decembrie 2015 00:00

Mijlocaşul s-a săturat de statutul de rezervă şi ar dori să părăsească echipa în această iarnă, cu 6 luni mai devreme de scadenţa contractului.

La Steaua nu e numai lapte şi miere pentru toţi jucătorii. Exemplul cel mai bun e dat chiar de unul dintre actualii componenţi ai lotului. Nicandro Breeveld nu mai vrea să continue, în ciuda faptului că mai are contract cu campioana pînă în iunie 2016.

În vara trecută el a anunţat conducerea echipei că nu doreşte sub nici o formă să prelungească înţelegerea. Acum, deja şi-a anunţat agentul să-i caute echipă, fiind dispus să rezilieze cu Seaua încă de acum, lucru pe care şi Gigi Becali, dar şi Laurenţiu Reghecampf l-ar agrea.

O posibilă destinaţie pentru Breeveld ar putea fi Pandurii, club de unde a şi fost achiziţionat de Steaua. "M-am simţit bine acolo, dacă s-ar găsi o soluţie să revin, aş accepta imediat", le-a zis Breeveld apropiaţilor, dar şi celui care îl reprezintă ca impresar.

În plus, olandezul şi-a luat gîndul că ar mai putea fi fotbalist de bază la Steaua din moment ce noul antrenor i-a pus în fruntea listei de achiziţii pe Bourceanu şi pe Pintilii, fotbalişti care sînt pe acelaşi post cu el.

În acest moment, în lot există nu mai puţin de 7 mijlocaşi centrali: Bourceanu, Pintilii, Breeveld, Filip, Muniru, Tahar şi Kharja, ultimul fiind în recuperare după ce a suferit o leziune a ligamentelor încrucişate la genunchi.

A jucat puţin

În acest sezon, Steaua a jucat nu mai puţin de 34 de meciuri oficiale, în 6 competiţii diferite. Breeveld n-a fost unul dintre oamenii de bază. A fost folosit în 22 de jocuri, dar în numai 15 a purtat tricoul de titular, adică în mai puţin de jumătate dintre partide.

Nici randamentul său n-a fost unul deosebit. Media notelor GSP pentru acest sezon e de doar 5,29, sub el clasîndu-se numai marile deziluzii, gen Tade, Alcenat, Guilherme.

500.000 €a fost suma pe care Steaua a plătit-o celor de la Pandurii în schimbul lui Breeveld în vara lui 2014

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
sexilian
sexilian  •  29 Decembrie 2015, 16:35

se stie ca la tarla ajung oameni cu mai putina minte,poate la munte au si cap,la ses.............

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  29 Decembrie 2015, 14:45
Postat de dash.berlin pe 29 Decembrie 2015, 10:48

In Romania exista Steaua si apoi celelalte echipe. 95% din microbisti sunt stelisti .

VARELA..IN ROMANIA ..CAND PIERDE FCSP..TOATA LUMEA SE BUCURA...MDOAAAAAAA 95 LA SUTA SUNT SUPORTERI... O EA :)

gerulozaurus
gerulozaurus  •  29 Decembrie 2015, 13:52
Postat de nebraska pe 29 Decembrie 2015, 11:28

Da? La mintea ta sunt reale pr00stiile alea nea caisa.

da ma ***, tocmai GSP-ul care cam niciodata nu scrie nimic de rau despre SC Blatinamo 1948(clona!)..asa e, ai dreptate prostule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează