FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Exod

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2007 00:00

UTA a intrat in disolutie, insa vacanta de iarna a amortit si firavele intentii de-a se gasi o varianta pentru salvarea echipei.

Numai ca jucatorii dau semne de nerabdare. Surse autorizate au indicat ieri ca nu mai putin de 5 fotbalisti de la UTA s-au interesat la Liga Profesionista despre conditiile in care vor putea parasi Aradul.

Semnalul l-a dat, de altfel, si Marin Barbu, care a avertizat inca de acum citeva zile ca exista o stare de nemultumire la echipa, dupa ce lefurile pe noiembrie au fost achitate pe jumatate, iar o serie de prime au ramas restante. "Nu am fost anuntat, dar jucatorii sint liberi sa se intereseze de orice. Situatia e neschimbata la UTA, investitorul minune n-a aparut, iar noi nu ne putem face nici un fel de planuri de viitor. Nu am mai intilnit o astfel de situatie, dar, in ce ma priveste, nu voi pleca. Sint singurul cu drept de semnatura in club", a spus directorul executiv, Paul Cazan. "Jucatorii pot sa faca tot ce vor", a completat antrenorul Marin Barbu. In orice conditii, petitionarii vor trebui sa astepte 60 de zile de la ultima plata inainte de a-si depune memorii, adica abia in luna februarie 2008.

In pragul destramarii
O echipa intreaga e pe picior de plecare. Astfel, Daniel Tudor e dorit in Ungaria, la Debrecen, ca si fundasul Chirita. Varga a fost chemat la Wisla si urmeaza sa fie directionat spre Urziceni. Simao si Edson sint de vinzare, din sumele de transfer urmind sa fie achitate o serie de datorii. Roszel si Fl. Dan se intorc la CFR daca UTA nu achita pina la finalul anului 180.000 de euro. Todea (Belinzona), Baltoi (Dinamo), Hutan (seriff Tiraspol) si Chita (FC Arges) sint in aceeasi situatie, Aradul trebuind sa achite in total 660.000 de euro. Pascovici vrea sa plece si el, iar Hora asteapta un semn de la CFR Cluj.

Vin moldovenii?
Site-ul sport arad.com scrie ca UTA ar putea fi preluata de Victor Gusan, patronul gruparii moldovene serif Tiraspol. Un reprezentant al lui Gusan ar urma sa ajunga la Arad in primele zile din ianuarie, moldovenii fiind tentati sa detina un club din Uniunea Europeana. Gusan a avut deja o discutie cu Nicolae Bara, ex-presedintele UTA.

Se pune nocturna
La stadionul "Francisc Neumann" au inceput lucrarile de modernizare. In martie va fi montata o noua tabela de marcaj, iar doua luni mai tirziu va fi gata si instalatia de nocturna. De asemenea, peluzele vor fi reamenajate, capacitatea stadionului urmind sa creasca la 12.500 de locuri. Costurile totale ale lucrarilor sint estimate la 6 milioane de euro. ( Radu Romanescu - Arad)

Hidisan e optimist
In pofida problemelor de la UTA, mijlocasul Florin Hidisan a ramas optimist. "Deocamdata nu stiu ce va fi. Cind ne-am luat la revedere, dupa meciul cu Dacia, ni s-a spus ca vom avea unde sa ne reluam pregatirile. Ar fi pacat sa se destrame echipa. M-as bucura sa se rezolve, nu am ginduri sa plec de la UTA", a spus Hidisan. "A fost un tur cu suisuri si coborisuri. Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa depasesc perioada grea cind am simtit raceala din partea publicului", a adaugat jucatorul. (Radu Romanescu - Arad)

soc pe sosea
Fostul antrenor al "Batrinei Doamne", Dan Manaila, acum la International Pitesti, a fost implicat intr-un accident rutier vineri seara, la Birzava, in apropiere de Arad. Aflat la volan, Manaila a incercat sa evite o masina ce venea din sens opus si s-a izbit de un parapet, apoi de un copac. In automobilul condus de Manaila se afla si fostul presedinte al aradenilor, Marin Lupas, care a fost ranit. "Daca ma panicam si nu faceam o manevra prin care m-am strecurat printre masina si un parapet, nu cred ca mai traiam acum", a marturisit Manaila, care acuza dureri la coloana. (Radu Romanescu - Arad)

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează