FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Exorcizat" din două încercări! :) Surdu, convins de Grigorie să înjure Steaua

Surdu a fost printre rapidiştii cei mai contestaţi de către suporteri în ultima vreme FOTO: Alex Nicodim
Surdu a fost printre rapidiştii cei mai contestaţi de către suporteri în ultima vreme FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 23 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 septembrie 2011 21:30

Surdu a fost convins doar cu "pile" să scandeze alături de galeria Rapidului împotriva Stelei


Romeo Surdu (27 de ani) a primit botezul alb-vişiniu chiar înaintea meciurilor cu CFR şi cu Steaua, fostele echipe ale atacantului cu care Rapid se va duela la distanţă de două etape. "Spălarea" lui Surdu de roş-albastru a avut loc la finalul jocului de Cupă cu Juventus Bucureşti (4-1). Cum s-a încheiat partida, Romică a fost strigat de ultraşi să scandeze împreună injurii împotriva Stelei. Fotbalistul a făcut cu greu cîţiva paşi spre galerie, a dat din mîini neconvingător, a întors spatele şi s-a retras spre ceilalţi coechipieri adunaţi la centrul terenului.

Ultraşii au început să-l fluiere, apoi au mai făcut o încercare. Atacantul n-ar mai fi vrut să se întoarcă, însă căpitanul de miercuri seară, Grigorie, a intervenit şi l-a sfătuit să se conformeze: "Du-te la ei, ca să scapi de probleme! Asta e tradiţia". Surdu a ţinut cont de sfatul coechipierului şi a doua oară s-a dus hotărît în direcţia peluzei ce-l apostrofase după meciul cu Braşov (1-1). Şi-a înjurat fosta echipă preţ de cîteva secunde şi a primit aplauze.

3 sezoane a petrecut Surdu în Ghencea, reuşind 9 goluri în 65 de meciuri în Liga 1. Pentru Rapid, el are două reuşite în şapte jocuri

Inbox
»» "Nu ne interesează cu cine jucăm! Intrăm mereu montaţi să batem pentru că avem încredere în noi şi foame de trofee", a declarat la Dolce Sport cel desemnat omul meciului în Cupă, Iulian Apostol.
»» Conform acordului semnat cu CS Rapid, şefii din Grant trebuie să plătească banii pentru stadion înaintea meciurilor. Pentru jocul cu CFR, Copos trebuie să achite azi 22.000 de euro, sumă care acoperă o rată din datorie, utilităţile şi chiria.
»» Surdu i-a transmis încurajări lui Băcilă pe Facebook: "Cosmine, îţi doresc să te recuperezi cît mai repede! Şi eu am trecut printr-o situaţie similară şi nu a fost uşor, trebuie să fii puternic. Sănătate multă!".
»» Cu Alexandru Tudor la centru, Rapid are doar trei înfrîngeri din 23 de jocuri. Totuşi, ultimul Rapid - CFR condus de "centralul" delegat mîine seară a fost cîştigat la scor de ardeleni, 4-1, în 2009.
»» Rapidiştii speră în reducerea suspendării lui Herea la apel. "Trei etape e prea mult", a spus secundul Marian Rada.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
drag48
drag48  •  23 Septembrie 2011, 15:39

Nea Romica, nu te vad bine deloc! Cand jucai la Steaua erai primul care venea in fata noastra sa injure rivalele!Era cam singurul motiv pt care nu erai fluierat meci de meci... Acum te-ai gandit sa te dai cu coloratii...vei ajunge sa fii injurat de toti ( si de noi si de bronzati)

koky
koky  •  23 Septembrie 2011, 14:29

IN GANDUL LUI SCANDA INVERS ! GARANTAT !

rapid..
rapid..  •  23 Septembrie 2011, 11:49

fotbal cand incepe sa joace acest pseudofotbalist?ma apuca greata cand il vad la balon.ce sa mai zic de celalalt lemn cassio...

Vezi toate comentariile (38)
Comentează