FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA, AZI, 20:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Explicaţia amuzantă a lui Reghecampf despre vacanţa de o săptămînă pe care a programat-o în plin sezon: ”Eu nu-mi luasem concediu!”

Laurențiu Reghecampf are o casă în Las Vegas, statul Nevada
Laurențiu Reghecampf are o casă în Las Vegas, statul Nevada

Articol de - Publicat sambata, 23 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 noiembrie 2013 12:25

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a mers şapte zile în Statele Unite şi i-a lăsat pe secunzi să conducă antrenamentele la Steaua


Reghecampf şi-a activat zilele de concediu în timpul sezonului, cu o vacanţă de o săptămînă în Statele Unite ale Americii. Antrenorul are o explicaţie-surpriză pentru decizia sa: "Eu n-am avut nici o zi liberă astă-vară, am muncit nonstop!". În vară, înainte să înceapă tururile preliminare din Champions League, echipa a beneficiat de două săptămîni libere, după petrecerea de cîştigare a titlului de campioană.

Laurenţiu crede că echipa nu suferă fiindcă el a plecat în concediu în timpul campionatului, nu în presezon. "Doar trei zile s-au antrenat fără ca eu să fiu prezent, deoarece în celelalte zile în care eu am lipsit au avut liber şi jucătorii. Oricum, antrenamentele din această perioadă au fost mai mult fizice şi le-a condus preparatorul. Programul meu nu are nici o legătură cu situaţia noastră din Liga Campionilor. Şi dacă am fi avut mai multe puncte în clasamentul grupei, tot aş fi ales să-mi iau această scurtă vacanţă", a detaliat Reghecampf la DigiSport Special.

Secundul Petrea şi preparatorul Neubert au format cuplul care a comandat pregătirea campioanei României la începutul săptămînii. Pentru Steaua urmează un program teribil, cel mai dens din tot sezonul, cu etape la zi şi restanţe în Liga 1, două meciuri în Champions League plus Cupa României.

"Mie mi s-a părut Steaua pragmatică în acest sezon. Dacă voi ziceţi că n-am mai jucat la fel de bine ca anul trecut, OK, dar nu-s de acord"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
strazi1
strazi1  •  24 Noiembrie 2013, 01:09
Postat de fangigi pe 23 Noiembrie 2013, 23:01

Daca pt tine a fi sluga ciobanului este un compromis acceptabil... inseamna ca esti mana in mana cu Mache! Ia-ti cercu si fugi d-aici!

Tataie... 99% din tara asta suntem slugi,altii muncesc, altii-s pupi, altii muncesc pe 800 ron, altii pe 800euro, si tot asa, daca nu intelegi e treaba ta, nici eu nu-l halesc pe cioban, dar asta-i realitatea,vezi ca te astept la semafor sa iti dau cerculetu' :P

fangigi
fangigi  •  23 Noiembrie 2013, 23:01
Postat de strazi1 pe 23 Noiembrie 2013, 18:18

Manelist sau cocalar cum il cheama alti are boase , a facut destule intr-un timp relativ scurt, important ca si-a trecut in C.V. campionatul,supercupa, si la un pas sa faca surpiza cu Chelsea sezonul trecut.I n viata tre' sa risti si sa profiti daca vrei de papica bun.

Daca pt tine a fi sluga ciobanului este un compromis acceptabil... inseamna ca esti mana in mana cu Mache! Ia-ti cercu si fugi d-aici!

fangigi
fangigi  •  23 Noiembrie 2013, 22:55
Postat de samertx pe 23 Noiembrie 2013, 14:24

Te dă logoreea AFARĂ, PULICĂ!

oi proaste!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează