FOTBAL  »  Superliga  »  INCIDENTE FĂRĂ PRECEDENT LA PLOIEŞTI

Explicaţia celui care l-a lovit pe Galamaz: "S-a comis o mare nedreptate cînd s-a dat penalty"

Dragoş Enache
Dragoş Enache

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2011 16:01

Dragoş Enache, suporterul care l-a lovit pe George Galamaz  a spus, în faţa judecătorilor, că în momentul în care a văzut că s-a dictat penalty pentru  Steaua, i s-a părut că "s-a comis o mare nedreptate".

Fanul Petrolului este student şi are un loc de muncă stabil, a spus avocata tânărului în şedinţa de judecată la finalul căreia Enache a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, se arată în încheierea de şedinţă.

În acelaşi document se precizează că bărbatul este necăsătorit, nu are antecedente penale şi lucrează ca agent de distribuţie.
"Inculpatul, după ce l-a lovit pe acest jucător şi-a continuat acţiunea, dorind să-l lovească pe jucătorul care executa lovitura de la 11 metri", se mai arată în încheierea de şedinţă.

Potrivit documentului citat, în timpul audierilor Dragoş Enache "a avut o atitudine sinceră", recunoscându-şi fapta.

Sursa: Mediafax

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (105)
dasguzu2003
dasguzu2003  •  05 Noiembrie 2011, 22:19
Postat de danielo pe 01 Noiembrie 2011, 16:39

Si inca o chestie MM Stoica pt un gest asemanator nu a reprezentat nici un pericol public si si-a continuat recitalul si cu alte ocazii cum ar fi nunta de pomina...dar acest tanar teribilist si drogat e arestat 29 de zile..inca o data justitia din Romania e de rahat.

bai terminatule, sunt stelist dar multi dintre voi n-au nici o lebenita in loc de creier. pai 1 la mana: suporterul lovit de MM nu a fost luat cu salvarea si a necesitat perioada de recuparare 45 zile!!! 2 la mana: daca s-a acordat nedrept penalty, ce vina avea galamaz sau martinovici, cand arbitrul era vinovat!!!

bogdansteaua93
bogdansteaua93  •  02 Noiembrie 2011, 08:20

sper sa stea cat mai mult la puscarie acest huligan

saviola2_8
saviola2_8  •  02 Noiembrie 2011, 07:11
Postat de inima_de_caine pe 01 Noiembrie 2011, 23:29

Hai să nu ne măsurăm în retarduri că s-ar putea să ieşi în avantaj! Singura conduită corectă a jucătorilor ar fi fost aceea de a se feri de respectivul individ până când ar fi fost imobilizat de forţele de ordine! Încotro se îndrepta şi ce intenţiona îl priveşte şi va răspunde pentru asta! Până una-alta, deşi sunt o grămadă de inşi care aprobă, sub diverse justificări, gestul lui Martinovici, el şi ceilalţi stelişti care l-au bruscat pe agresorul lui Galamaz sunt în culpă atât sportivă, cât şi penală dacă ăla depune plângere! Astea sunt faptele ca atare, astea sunt prevederile juridico-regulamentare, restul... sunt DOAR interpretări subiective, emoţionale şi partinice!

o sa sugi plua aia o sa faci, emotiv esti tu, eu sunt realist! ca o sa`i dea fraieru in judecata e clar dar nu o sa pateaca nimic nici sarbu nici martinvoci,Cu prostii nu te poti pune ca au mintea odihnita! sa vezi cand ai sa constantii ca sarbu si stanca nu vor pati nimic cum incepi sa cauti scuze si o sa negi ca ai sustinut ce rahat ai sustinut.E doar parerea ta de dinammoist frustrat pana la urma adica fix pijat in ploaie o sa vedem cand se solutioneaza cazu `rationalule` pijamas pe logica ta de pijacios cine a avut dreptate.Urasc cktii ca voi care nu pot trece de o rivalitate sportiva, nu e vb ca ai o alta opnie e vb ca esti prost si nu iti dai seama ce aberezi.Ai sa vezi temberonezule.

Vezi toate comentariile (105)
Comentează