FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - PANDURII 0-1

Explicaţia lui Costel Enache după înfrîngerea cu Pandurii: "Ne-a încurcat vremea!"

Enache (40 de ani pe 11 martie) a preluat Ceahlăul în februarie 2011, promovîndu-i pe
Enache (40 de ani pe 11 martie) a preluat Ceahlăul în februarie 2011, promovîndu-i pe "plăieși" în prima divizie

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 februarie 2013 22:31

Tehnicianul moldovenilor, Costel Enache, a pus eşecul 0-1 cu Pandurii pe seama gazonului.

Gorjenii s-au impus la Piatra-Neamţ în urma unui meci disputat pe o suprafaţă de joc foarte dificilă, motiv pentru tehnicianul gazdelor să caute alibiuri. Costel Enache a mărturisit că i-a spionat foarte des pe "panduri" în stagiul de pregătire din Antalya, dar că nu a putut să adopte strategia ideală din pricina terenului.

"Am fost vecini de cantonament în Turcia şi ne-am studiat unii pe alţiii, însă vremea ne-a jucat feste! Am pregătit altfel partida, dar condiţiile meteo ne-au obligat să schimbăm totul din mers din cauza gazonului. Nu ne pregătiserăm pentru aşa ceva. Pandurii s-au adaptat mai repede la condiţiile terenului şi acesta a fost un plus pentru ei", a declarat antrenorul nemţenilor.

Enache recunoaşte că echipa sa traversează momente extrem de grele, dar speră să poată redresa situaţia: "Sîntem într-o situaţie periculoasă şi depindem de orice fază de joc. Sînt lucruri pe care trebuie să le gestionăm bine, să trecem peste ele şi să ne facă mai puternici".

"Aveam nevoie de o nouă provocare şi am venit la Pandurii. Vreau să ajung în Europa şi cu noua mea echipă, vreau să retrăiesc clipele minunate de la Mediaş, cînd am eliminat Mainz-ul" (Cristian Pustai, antrenor Pandurii)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
alex_miron
alex_miron  •  04 Martie 2013, 20:44

o echipa care stie fotbal joaca pe orice teren.... enache a gresit de multe ori in asezarea echipei

rila
rila  •  25 Februarie 2013, 14:28

ultras.nationalist (1684 comentarii) Enache,mulumeste-i lu' Dragomir ca din cauza lui se joaca pe astfel de terenuri! 25 Februarie 2013, 10:22 • Comenteaza Este cea mai buna decizie pe care a luat-o dragomir in ultimi ani!! haideti sa fim seriosi ce ninge de sunt strazile blocate ca sa nu se poate deplasa echipele sau sunt stadioanele acoperite cu foarte multa zapada? haide sa fim seriosi si asa este tarziu cand incepem...mai uitati-va si afara pe ce vreme se joaca

dinamir
dinamir  •  25 Februarie 2013, 10:35

Liga 1 este o caciula prea mare pentru acest antrenor.Fricos,fara incredere in tineri,slab pedagog.Achim unul din cei mai buni mijlocas central incepe pe banca ca sa-i faca loc lui Stana.Este scos Stefanescu ca Stana sa treaca pe stanga ca sa-l introduca pe Achim vazandu-se lipsa lui in centru. Ai un Lucas Garcia in lot dar nu-l bagi ca sa-i faci loc lui Constantinescu.Ai pe Margina jucator under 19 dar nu-i dai incredere.La Ceahlaul II Misu Ionescu a in gropat cateva zeci de talente jucatori care au evoluat pe la turneele finale.Dovada ca la .Iasi se lucreaza cu adevarat si jucatorii promitatori nu sunt dati pe mana unui diletant este ca 5 jucatori din 91-92 au jucat sambata cu Rapid.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează