FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Explicaţie surpriză în cazul Tamaş: "D-asta a făcut ce-a făcut!"

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2015 00:00

Daniel Niculae a sugerat că Tamaș a forțat despărțirea de Steaua pentru că voia să ajungă în alt campionat

Gabi Tamaș a devenit ieri amintire pentru Steaua! Ieri, stoperul de 31 de ani a mers la sediul clubului şi şi-a reziliat contractul, fără să mai restituie 150.000 de euro, aşa cum solicita iniţial Gigi Becali. Imediat, agentul Florin Manea a anunţat la DigiSport posibila destinaţie a clientului său: "Am două propuneri clare pentru Gabi, din Championship şi din Serie A. Vom vedea cum va arăta viitorul lui. Ori e el prea bun, ori sînt eu prea bun, dar nu a rămas niciodată fără echipă". În momentul anunţului în studio se afla şi Daniel Niculae: "Eu cred că Gabi a avut ofertele dinainte!".

Marți noaptea, Gabi ironizase pe contul său de Instagram deja fosta sa echipă: "Mai bine să fiu eu cu mii şi mii de defecte, decît ca voi... clone perfecte...". Helmuth Duckadam a reacţionat la sportro: "Tamaş a venit la această «clonă» pe bani mulţi şi, din păcate, nu a ştiut să aprecieze acest lucru. Această «clonă perfectă» joacă de 11 ani în grupele cupelor europene".

"Tamaș nu trebuia adus deloc la Steaua, s-a greșit de la început cu acest transfer!"
Helmuth Duckadam

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1034665626561813
Andrei Lucian  •  23 Iulie 2015, 14:42

Daca pana si Dorinel Munteanu care era obisnuit cu damigenele de vin si whisky in avion a spus ca Tamas e cel mai mare betiv pe care l=a vazut va imaginati de ce in stare acest individ.Un om la 31 de ani care mai joaca si fotbal de performanta ar trebui sa stie ce e mai bine pentru el si sanatatea lui,se pare ca acest individ e inconstient.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  23 Iulie 2015, 11:23

tamas nu s'a dat ..vacsit. :)

cracker
cracker  •  23 Iulie 2015, 11:06

Tamas a castigat in Romania campionatul cu Steaua si a castigat in 6 luni 3 trofee cat nu a castigat in toti anii jucati la Dinamo

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close