FOTBAL  »  Superliga  »  

Eze vrea înapoi la Buzău

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2008 00:00

Fundaşul stînga nigerian Dino Eze (23 de ani) are şanse foarte mari să revină în cîteva zile la Gloria Buzău, deşi a fost transferat în Ghencea cu mai puţin de o lună în urmă. "Băiatul mi-a zis că se simte descurajat de concurenţa de la Steaua şi că ar vrea să se întoarcă la noi. Simte că e a treia variantă pe post, după Emeghara şi Neşu, şi că astfel îi va fi foarte greu să joace. Deja am luat legătura cu Argăseală", a declarat ieri tehnicianul grupării din Crîng, Ştefan Stoica.

Hagi: "Steaua s-a întărit"
Fostul antrenor al roş-albaştrilor, Gică Hagi, a lăudat campania de transferuri realizată de vicecampioană în pauza competiţională. "Steaua s-a întărit şi are în acest moment jucători de mare valoare atît în linia mediană, cît şi în atac. Era nevoie de fotbalişti buni, iar echipele cu pretenţii trebuie să investească mulţi bani dacă vor să facă performanţă", a subliniat Hagi la sport.ro.

Scut anti-butoane

Preşedintele ieşenilor, Sorin Boca, nu se teme de jocuri de culise înaintea meciului cu Steaua. "E posibil să existe butoane la Bucureşti, că prea se laudă cu ele cei de-acolo. Să apese cît vor, că legăturile cu Iaşiul sînt întrerupte. E practic imposibil ca cineva de la Steaua să contacteze vreu jucător de-ai noştri", a spus Boca. În urmă cu puţin timp, Gigi Becali declarase că e dispus să "apese pe butoane" pentru ca Steaua să cîştige titlul. (Ovidiu Minea)

Biletele cu CFR, săptămîna viitoare
Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, spune că biletele pentru derbyul cu CFR Cluj, programat pe 2 martie, în Ghencea, pot fi achiziţionate marţea viitoare. "Sînt convins că stadionul va fi arhiplin. De aceea vom scoate bilete la vînzare cu 6 zile înainte, pentru a nu se creea aglomeraţii la casele de bilete", a spus Argăseală.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
 •  18 Februarie 2008, 06:50

de ce se baga spurcaciunea aia de stoica, omul care la steaua i-a tradus lui protasov cum sa piarda cu rosenborg, ca asta e tot ce a facut? cine e el, sa vorbeasca de jucatorii stelei???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează