FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ezită Maxim să semneze cu Steaua? MM le dă emoţii fanilor roş-albaştri pe Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 decembrie 2012 00:55

Se pare că au apărut probleme în perfectarea transferului jucătorului de la Pandurii, Alexandru Maxim. Chiar dacă cele două cluburi s-au înţeles şi Gigi Becali a anunţat că acordul a fost parafat, vedeta gorjenilor ezită să-şi pună semnătura.

Cel puţin asta a dat de înţeles în această seară managerul general al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, printr-un post pe contul personal de Facebook.

"Acum un an si jumatate, i-am propus lui Raul Rusescu un contract decent, dar sub ceea ce primeau jucatorii importanti din lotul Stelei. A intrebat doar de unde poate lua programul de pregatire pt vacanta.

Acum un an, la 22 ani, Alex Chipciu a renuntat la un contract mult mai bun pt a veni la Steaua desi jucase si marcase deja pt echipa nationala. N-a negociat, nici macar nu si-a rugat agentul sa negocieze.

In vara, Mihai Pintilii a iesit cel mai bun mijlocas din tara conform indexului Instat Football. Cand l-a cautat Steaua, a venit in ghips de la Petrosani si a semnat fara sa citeasca contractul. Tare bine ar fi ca unii sa citeasca ce am postat aici. Pentru ei in primul rand. Pana nu e prea tarziu", a scris MM fără a da numele celui vizat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (116)
constantin...
constantin...  •  17 Decembrie 2012, 11:55

faptu ca ezita sa semneze sau alte minuni dinastea sunt facute de impresar si club sa mai scoata niste bani de la becali, daca maxim era intradevar bun pe unde a fost ramanea acolo in strainatate ca aia nu sunt ca romanii sa iti dea drumul sa pleci asa usor, il vedea o alta echipa buna si il lua daca i-a dat drumul espanyol,

hofer
hofer  •  17 Decembrie 2012, 10:06

Nino imi place poza ta, aduce un pic cu picturile lui Kandinsky. De cine e ? Misto.

hofer
hofer  •  17 Decembrie 2012, 10:01
Postat de nino pe 17 Decembrie 2012, 09:57

Unii fani stelisti trebuie sa incerce sa isi schimbe mentalitatea.Baiatul are oferte de afara.Sau daca nu le are acum, cu siguranta in zilele/saptamanile urmatoare va avea.Pentru ca e fotbalist nu jucator de fotbal. Eu sunt stelist infocat dar totusi pot sa gandesc lucid.Binenteles ca as vrea sa vina la Steaua sa scapam de Tase .Si nu doar de asta.As vrea sa vina pentru ca joaca vreo 4 posturi Maxim.Si o face foarte bine.Pentru e printre putinii cu exceptia lui Sanmnartean care stie sa dribleze cu adevarat.Pentru ca are viteza.Pentru ca paseaza filtrant.Pentru ca e creativ. Max cand a fost la Espanyol ii cam facea muci pe fundasii Barcei.Nationala de juniori a spaniei a fost int de el...

Nino ! Ce inseamna paseaza filtrant ?

Vezi toate comentariile (116)
Comentează