FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Fabbiani: "Diego, eşti dezastru!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2008 00:00

Deşi va fi titular mîine cu Dnepr, Diego Ruiz l-a nemulţumit ieri pe antrenorul CFR-ului, anunţă cfrmania.ro, cînd, la repetarea fazelor fixe, "Ivan Drago" nu a reuşit să înscrie nici un gol. De altfel, Ando s-a plîns apoi, pe cînd exersa cu seria a doua, lui Fabbiani, de acest lucru. "Diego azi a fost mort, nici un gol, nici cu capul, nici cu piciorul, nimic!", i-a spus Andone lui Shrek, care a izbucnit în rîs. "Diego, e adevărat, nu ai marcat nici un gol?", şi-a întrebat "Grăsanul" compatriotul. "Nici unul", a venit răspunsul. "Eşti un dezastru!", a concluzionat Fabbiani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
 •  07 Februarie 2008, 01:23

ursu77:nush cum poti sa vorbesti u care probabil esti suporter a lui cfr de cand a intrat in divizia A...cred k inainte nu aveai nici o treaba cu fotbalul...poate iei si u o ciorba pe la stadion de iti permiti asha ceva...rusine celor care nu au nici o treaba cu fotbalul

 •  07 Februarie 2008, 01:06

ma

 •  07 Februarie 2008, 00:53

Prazaree, la rasad cu tine! :)) Inchide gura ca putzi mai tare decat branza mea! hahahaha Din partea la toti baietzii din capitala (adica tzarane, asa cum se zice-n provincie "acolo unde se-nvarte ceasu', fraiere! ) sa va vad inapoi in B!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează