FOTBAL  »  LIGA 1  »  AUTOAPRECIERE

Fabbiani: "Merităm titlul"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

Fabbiani e convins că dacă echipa sa va evolua ca în tur nu va mai putea fi oprită. În urma disputei de la distanţă cu atacantul Stelei, Pepe Moreno, Fabbiani şi-a atras rapid o nouă poreclă, colegii adresîndu-i-se acum cu numele "Gordo", adică grăsanul. "Căpcăunul" şi-a afişat ieri şi noul look, apărînd tuns "regulamentar" la al doilea antrenament al zilei. Fabbiani a fost cel mai în formă jucător al feroviarilor, reuşind cîteva execuţii de efect. Aseară, "Căpcăunul" avea programat un interviu. A coborît, a văzut reporterii care-l aşteptau, apoi a ripostat: "Mi-e foame! Vorbesc abia după ce mănînc".

- V-aţi distrat astăzi pe plajă. Te-au băgat colegii la apă, aţi pescuit o sepie...

- Da, e foarte bună la gust, e delicioasă. Glumesc, nu am mîncat-o. Nu pe aia pescuită de Dani. Despre distracţie, mi se pare ceva normal, după atîta efort, după atîta muncă, merge şi puţină voie bună. Nu am făcut nimic rău.
- De ce te-ai tuns?
- Mă deranjează uneori părul în timpul meciului, or eu vreau să îmi fac meseria cît mai bine. Nu voi lăsa nimic să mă împiedice de la asta. De aceea, am considerat că a sosit timpul să îl tai.
- Cine crezi că va fi cel mai periculos adversar pentru CFR în retur?
- Eu mă gîndesc doar la echipa mea, nu mă interesează altele. Dacă vom juca la fel, am mai spus-o, nu ne poate sta nimeni în cale. Nici Steaua, Dinamo, Rapid. Depinde doar de noi şi atît. Cred că vom termina campioni. O merităm.
- De ce joci fără apărători la picioare?
- Mă enervează şi mă deranjează. Prefer să joc, pe cît posibil, fără ele. Mă simt mai în largul meu.
- Cînd naşte prietena ta, Amalia?
- În aprilie. Vom avea o fetiţă, care se va numi Uma. Sînt nerăbdător şi emoţionat pînă atunci.

Playtech: ŢINUTA ŞOC cu care Gabriela Oţil şi-a uimit fanii! S-a văzut tot, puţini au apreciat detaliul. FOTO!


Comentarii (1)
 •  05 Februarie 2008, 10:49

De ce meritati titlul?Pentru un tur(care a fost cu adevarat foarte bun)? Demonstrati acelasi lucru si in retur si atunci da...jos palaria, dar nu nu meritati doar pt atat...ca asa campioane de toamna au fost multe, si toate echipele muncesc la fel ca voi in cantonamente..ma rog majoritatea. Demonstrati si meritati !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează