FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ (STIREA 1)(STIREA 11)

Fabbiani petrece!

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2007 00:00

Atacantul se distreaza de Craciun in Argentina impreuna cu familia si prietenii. Vedeta echipei CFR, Cristian Fabbiani, se rasfata la 30 de grade Celsius, in Argentina. "Capcaunul" va petrece Craciunul in stil latino-american, cu gratare si multa, multa distractie.

- Cristian, ce faci? Cum e acasa?
- Bine, e foarte bine! Aveam nevoie de odihna asta, dupa ce in vara nu am avut deloc vacanta. Sint aici, cu familia, cu prietenii, profit de vremea buna de acasa si ma bucur ca, macar pentru doua saptamini, am scapat de frigul din Romania.

- Craciunul cum ti-l petreci? Cum e de Craciun in Argentina, la 30 de grade?
- Frumos. O tinem din petrecere in petrecere.

- Peste tot sint petreceri de Sarbatori.
- Nu ca in Argentina. Aici sint cele mai multe si mai frumoase petreceri.

- Bine. Dar ziceai ca o sa te odihnesti. Acum spui ca o sa o tii tot intr-o petrecere.
- (Ride) Pai dupa ce ma odihnesc, ma duc si la distractie. Pot sa fac si una si alta. Oricum, pe cind voi veni inapoi, voi fi un alt om. Am sa fiu odihnit, dar si impacat ca mi-am revazut familia si prietenii.

- Care sint bucatele traditionale in Argentina, de Craciun?
- Asado a la parilla!

- Asta ce mai e?
- Carne la gratar. De vita, de porc, depinde de gusturi. E un fel de mincare traditional in Argentina si Uruguay. Toata lumea maninca asado in perioada asta a anului.

- Sarbatori Fericite sa ai!
- Multumesc, la fel!


"Dorsin a progresat"
Dupa ce Ladislau Boloni l-a caracterizat drept "lent" pe suedezul Mikael Dorsin, pe care il cunoaste din perioada cind evolua la Strasbourg, in sezonul 2003-2004, Iuliu Muresan, presedintele CFR-ului, i-a luat apararea fundasului: "Poate ca asa era pe vremea aceea, nu contest opinia domnului Boloni, e problema lui. Intre timp, insa, Dorsin a evoluat, a jucat in Liga Campionilor. A jucat bine contra lui Chelsea si perfect in dubla cu Valencia. Cred ca a progresat mult fata de perioada Strasbourg." (Mihai Mateas)

Didy, doar intindere
Brazilianul Didy, accidentat in ultima etapa, la Timisoara, contra lui Poli, cind a parasit terenul in masina ambulantei, a facut un nou RMN, dupa cel efectuat inainte de plecarea in Brazilia, dar rezultatele le va afla abia zilele urmatoare. "Nu e nimic grav, dar rezultatul final o sa-l aflam abia luni sau marti. Din ce stim pina acum, e doar o intindere", a explicat presedintele Iuliu Muresan.

Nici Jula, nici Szekely
Vasile Jula nu va reveni la CFR. Cel putin nu in functia de director al departamentului de organizare al clubului. "CFR-ul functioneaza cu foarte putini directori. Daca ar fi mai multi, lucrurile ar incepe sa scirtiie, ca si la alte cluburi, or nu am vrea asta. Deci, nu se pune problema", a declarat Iuliu Muresan, care a dezmintit si un posibil transfer al galateanului Janos Szekely la clubul din Gruia. (Mihai Mateas)

Impacare cu Amalia
Fabbiani a profitat de vacanta in Argentina si din punct de vedere amoros, impacindu-se cu fosta sa prietena, Amalia Granata. Despartiti dupa ce Amalia a aflat ca "Shrek" o insela, cei doi au decis sa dea o noua sansa relatiei lor, mai ales ca asteapta un copil impreuna, Amalia fiind insarcinata in luna a 5-a. "Daca aflu ca ma mai inseala o data, il omor!", a declarat modelul in paginile revistei argentiniene Paparazzi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează