FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Fabbiani tot mai departe de Steaua. Independiente insistă pentru argentinian

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 decembrie 2008 00:00

Neplătit de luni bune, "căpcăunul" Christian Fabbiani pare să nu-şi dorească reconcilierea cu oficialii lui Newell's. Iar declaraţia făcută astăzi de Miguel Santoro, tehnicianul lui Independiente Buenos Aires, pare edificatoare în ceea ce priveşte viitorul atacantului argentinian.

"Am nevoie de un număr 9 aşa cum este Fabbiani. Are toate calităţile pe care le consider indispensabile unui atacant!" a spus Santoro, care le-a cerut conducătorilor lui Independiente să găsească o soluţie pentru a-l putea avea la dispoziţie pe "Shrek" o dată cu debutul noului sezon.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  26 Decembrie 2008, 14:38

am impresia ca cfr nu a "scapat" de nici un jucator deageaba...vezi "cazul" Semedo... cfr-ul asteapta acum sa-si primeasca banii pe grasut si apoi pot sa petreaca linistit ca oricum cumpara ceva tare in locul lui!!! Conducerea Cfr-ului e compusa din persoane inteligente si cu bun simt...`

 •  26 Decembrie 2008, 14:02

ba mai terminati cu malai mare asta.ce tot o tineti cu steaua ca pe jiji il doare in anus de porcusorul asta.ce sa faca asta la steua???

 •  26 Decembrie 2008, 13:01

terminati-o cu plavanu asta ,ce tot o trage-ti cu fabiani ,e terminat ,ca si semedo ,cu care Steaua a luat o mare teapa ,cred ca nu mai fac o noua greseala si cu asta ,am impresia ca cineva de pe la cfr vrea sa le-o traga iarasi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează