FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Fabry a scăpat, după ce l-a înjurat pe Mircea Rednic: „Acum 5 ani era deja în avion”

Mircea Rednic/ foto: Bogdan Cioară
Mircea Rednic/ foto: Bogdan Cioară

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2024 14:49 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 17:11

Conflictul dintre Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul echipei UTA, și slovacul Andrej Fabry (26 de ani) este considerat caz închis de către tehnicianul arădenilor.

În aceste condiții, „cel mai bun decar din țară”, în opinia „Puriului” va fi titular în partida dintre UTA și Petrolul de sâmbătă, ora 14:00, de pe Arena Francisc Neuman din Arad. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 2 și Digi Sport 1.

Alex Ioniță pleacă de la Rapid » Clubul din străinătate care-l transferă și toate detaliile contractului
SUPERLIGA
Alex Ioniță pleacă de la Rapid » Clubul din străinătate care-l transferă și toate detaliile contractului

La meciul câștigat cu Voluntari, Fabry l-a înjurat pe Rednic după ce a marcat golul victoriei, iar antrenorul i-a bătut obrazul.

Mircea Rednic: „Acum 5 ani, Fabry era deja în avion”

„Am avut o discuție mai lungă cu Fabry, el și-a cerut scuze pentru reacția sa față de colegi și față de staff-ul tehnic. Eu rămân cu evoluția sa, nu sunt supărat, dar i-am transmis că dacă se întâmpla acum 5 ani, era deja în avion.

Între timp am mai căpătat și eu experiență. I-am demonstrat prin declarațiile pe care le-am făcut că am încredere în el. Eu țin la toți jucătorii, sunt ca și copiii mei”, a afirmat Rednic pe marginea acestui subiect.

Cooper s-a întors din Iran, dar mai are trei zile în care se poate transfera

Un caz cel puțin ciudat este acela al italianului Godberg Cooper (26 de ani). Atacantul care a marcat de trei ori pentru arădeni în acest sezon a fost la un pas de a se transfera la formația Foolad, din Iran. Numai că trupa din Persia și-a schimbat antrenorul, iar Cooper a făcut un drum degeaba, pierzând câteva zile de pregătire cu UTA.

„L-am fi cedat gratis, iar jucătorul renunța la trei salarii pe care le mai avea de primit. Am fi economisit 15-18.000 de euro (n.r., prin urmare, faptul că UTA are restanțe la jucători este reală!). Are timp să se transfere până în 26 februarie, atunci se încheie la ei perioada de transferuri. Dacă nu reușește, Cooper va reveni la UTA.

Este jucătorul nostru, pe lista LPF”, a clarificat Rednic situația jucătorului care nu a intrat în vederile sale în ultimele trei partide din Superliga.

Tudorie titular, Luckassen rezervă

Alexandru Tudorie (27 de ani) este ultima achiziție pe care a făcut-o UTA în perioada de transferuri. Înaintașul care măsoară 1,92 metri a venit din ligA a doua din Arabia Saudită și a debutat în victoria din runda precedentă de la Voluntari unde a evoluat în ultimele 20 de minute.

Faptul că masivul atacant a fost prezent alături de antrenorul Mircea Rednic la conferința de presă premergătoare întâlnirii cu Petrolul îl propulsează pe acesta cu cele mai mari șanse în linia ofensivă a „Bătrânei Doamne”.

„Am fost și la meciul cu Botoșani de pe teren propriu și am fost surprins să văd stadionul plin cu penultima clasată. Abia aștept să joc în fața propriilor suporteri. Mai sunt patru meciuri, patru finale pentru noi și trebuie să demonstrăm că putem să fim acolo sus, în play-off”, a declarat Tudorie.

Inspirat de faptul că i-a ieșit strategia cu Fabry, Rednic ar putea încerca să-l țină pe Luckassen rezervă în acest meci, urmând a olandezul să fie aruncat în luptă în partea a doua, dacă situația o va cere.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Mircea Rednic, show în conferință înainte de UTA - Petrolul

Citește și alte știri din Superliga:

A revenit la FCSB și va fi titular cu FC Botoșani
FCSB
A revenit la FCSB și va fi titular cu FC Botoșani
„Vă temeți de Dinamo?” » Răspuns fără echivoc de la CFR Cluj, în direct la GSP Live
CFR CLUJ - DINAMO
„Vă temeți de Dinamo?” » Răspuns fără echivoc de la CFR Cluj, în direct la GSP Live

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează