FOTBAL  »  LIGA 1  »  INEDIT

Fabulos! Ce vrea să facă Adi Mutu: ”E pornit pe direcția asta! A venit la FRF să se intereseze”

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2016 22:25

Adrian Mutu, 37 de ani, se gîndește serios la viitorul său după ce va decide să își pună ghetele în cui.

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a dezvăluit că ”Briliantul” a vizitat deja sediul Federației Române de Fotbal pentru a se interesa de pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru viitor.

”La Federație a venit ca să se intereseze cum poate să devină antrenor. E clar că pare pornit pe direcția asta. Eu l-am întrebat cînd vine la lot, ca să fac o glumă cu el, și el a zis că o să vorbească și cu nea Puiu. Dar prezența lui la FRF a fost pentru antrenorat. Din ce știu a făcut și ceva cursuri pentru a-și lua carnetul de antrenor.

Pentru că a fost plecat în India, a pierdut niște sesiuni, dar s-a interesat cum le poate recupera. Este încă la început, mai are pînă la licențe”, a spus Andrei Vochin la DigiSport.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (20)
dtdr
dtdr  •  17 Ianuarie 2016, 13:06

Ca sa fii antrenor trbuie sa fii serios. Talentul ca jucator nu-i destul/.Trebuie sa fii exemplu pentru jucatori. Cu betii si batai nu poti reusi !!

van_daame
van_daame  •  17 Ianuarie 2016, 11:06

Ar putea sa-i invete cum sa nu traga pe nas... cum sa nu-si distruga carierele si sa fie oameni seriosi. E cel mai in masura sa dea astfel de lectii...

alternativa.fc
alternativa.fc  •  17 Ianuarie 2016, 10:36

va antrena Oltenia U Craiova ca jucator-antrenor pentru inceput

Vezi toate comentariile (20)
Comentează