FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO FABULOS! Cum a ajuns Ionuț Rada titular la Rapid: „M-a sunat Dinu Gheorghe la 12 noaptea și mi l-a dat la telefon pe Răzvan Lucescu”

Imagine de arhivă cu Dinu Gheorghe și Ionuț Rada
Imagine de arhivă cu Dinu Gheorghe și Ionuț Rada

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 15:15

Ionuț Rada (37 de ani) a rememorat în această dimineață, la emisiunea GSP Live, anevoiosul drum pe care l-a avut de parcurs pentru a ajunge titular la Rapid, echipă la care a jucat între 2004 și 2007.

Respins inițial de către antrenorul Răzvan Lucescu și de managerul Dinu Gheorghe, Ionuț Rada a povestit câteva întâmplări de care puțini fani rapidiști își mai aduc aminte.

 

„Eram supărat pe Dinu Gheorghe, lucrurile erau stabilite destul de clar. Fiind supărat, am zis că nu mai vreau să joc la Rapid. Impresarul meu era Gică Popescu și le-am transmis tuturor la o masă că eu nu mai vreau să joc la Rapid.

Lucrurile s-au reglat, mi-au plătit toți banii restanți și mi-au oferit proimisiunea că voi fi luat în considerare. Am început pregătirea de vară, dar jucam foarte puțin în amicale, chiar deloc. La un moment dat, l-am sunat pe Gică Popescu și i-am zis că «de mâine nu mai merg la Rapid».

I-am spus și lui Dinu Gheorghe că nu o să mai rămân la echipă. A doua zi, la ora 12 noaptea, mă sună Dinu Gheorghe. Mi l-a dat pe Răzvan Lucescu la telefon. Mi-a zis: «Ce e oltene, ești supărat? Se vor schimba unele lucruri și vei avea unele șanse»

Apoi, niște colegi de-ai mei au petrecut la o terasă și clubul a hotărât să-i dea afară. Unul dintre cei plecați era pe același post cu mine (nr. unul dintre ei era fundașul Flavius Moldovan)”, a spus Ionuț Rada, la GSP Live

3 trofeea cucerit Ionuț Rada la Rapid: două Cupe și o Supercupă

Ionuț Rada a evoluat pentru Rapid între 2004 și 2007. De-a lungul carierei, el a mai jucat la FC U Craiova, Rocar, FC Național, FCSB, CS Otopeni, Al-Nasr, CFR Cluj, Karlsruher, Bari, Fidelis Andria și Sănătatea Cluj.

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali și latura sa nevăzută » Dezvăluirile unui fost jucător: „Mă chema la palat, era total schimbat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  24 Iulie 2019, 20:47

Andria, ce orășel superb al Pugliei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close