FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

FABULOS: Dinamo și Chiajna le-au dat arbitrilor aripioare cu usturoi și pizza rece! „Vomiți pe teren” + care e explicația

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2019 08:53

Oficialii de la Dinamo și Chiajna le-au oferit celor care au arbitrat în ultima etapă găleți cu aripioare picante și bucăți de pui de la KFC, dar și pizza cu salam de la Pizza Hut.

Momente inedite pentru arbitrii care au fost delegați de Comisia Centrală la două dintre meciurile din ultima etapă de Liga 1.

Adrian Cojocaru și Ovidiu Hațegan, dar și cei din brigada acestora au avut parte de o surpriză în momentul în care au ajuns la Chiajna, respectiv Dinamo. Dacă până acum erau obișnuiți cu un procotol cu mere, banane, pere, struguri, dar și câteva pateuri, saleuri și covrigei, aceștia au avut parte de un alt meniu din partea organizatorilor.

În vestiarul improvizat de la Chiajna, unde era la fel de frig ca afară și un calorifer abia pâlpâia, cavalerii fluierului de la duelul cu FCSB au primit din partea organizatorilor un Smart bucket plus cu bucăți de pui picant, aripioare, cartofi prăjiți și sos de usturoi.

N-a fost singura ofertă din meniu: au mai existat și două cutii de pizza cu salam de la Pizza Hut, reci, aduse de ore bune la stadion. De același protocol au avut parte și cei din brigada lui Ovidiu Hațegan, la meciul Dinamo - FC Botoșani.

Nu este pentru prima dată când cei care oficiază meciuri acolo primesc un astfel de meniu din partea celor de la Chiajna și Dinamo.

Explicația protocolului este unul simplă

Omul de afaceri Nicolae Badea, apropiat de cele două echipe, deține licența în România pentru cele două branduri de mâncare, iar oficialii formațiilor apelează de fiecare dată la serviciile sale când vine vorba de catering pentru brigăzile de arbitri.

„Cum să mâncăm înainte de meci, în vestiar, aripi picante cu usturoi și cartofi prăjiți? Vomiți pe teren dacă mănânci așa ceva și apoi ieși să faci un efort important!”, spune un arbitru din Liga 1 pentru Gazetă. 

62 de lei este prețul unui Smart bucket plus la KFC, iar o pizza American Spicy costă 40 de lei la Pizza Hut

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
comedy.central
comedy.central  •  22 Februarie 2019, 12:02

Echipa de susținători mascati ai lui gigi gâlma de la gsp.ro sa ne spună ce fel de trufe pune gigi pe platouri printre *** le tradiționale?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei1337
andrei1337  •  21 Februarie 2019, 20:27

Era mai buna o telemea cu roșii, ceapă și puțină slănină cum primește pe arena nationala!!

poison_6
poison_6  •  21 Februarie 2019, 18:08

Hai mai bagă un pește aici, Craiete! Auzi tu, Nicolae Badea, un apropiat al celor 2 cluburi.. :))) (uiți că Badea a fost zburat din Stefan cel Mare? - birourile și magazinele i-au fost închise). Apoi se sugerează că cele 2 cluburi nu își permit 18 lei, cât costă un meniu din acela și apelează la Badea, adică cer gratuit produsele. :))) Ce proști sunteți! Gazetarii lu pește prăjit..

Vezi toate comentariile (33)
Comentează