FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - CSMS IAȘI 0-1

Fabulos! Mititelu a numărat oamenii din tribune la meciul lui CSU: "Ați văzut ce face leul?" + Care e "cifra exactă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2015 21:18

Finanțatorul Universității Craiova, Adrian Mititelu, i-a taxat pe cei de la CS U Craiova, după ce aceștia au jucat azi primul meci în Liga 1 cu leul pe piept. 

"Anunțul bombă al lui Grigore (nr. Felix Grigore), precum că sigla Universității Craiova va fi atașată pe tricourile "clonei-imorale-ilegale" a avut un efect pe măsură.

La meciul cu CSMS Iași au fost prezenți 237 de persoane, incluzînd aici lingăii de la oficială, oamenii în serviciu și copii de minge!

Această cifră este una exactă, numărătoarea fiind făcută de un trimis al meu. Astfel că această echipă și-a depășit propriul record negativ de circa 300 de suporteri.

Despre meci nu vreau să comentez deoarece este treaba mea, spun doar că leul le-a căzut extrem de greu acestor bastarzi", a scris Mititelu pe Facebook.

CS U Craiova a pierdut jocul de pe teren propriu împotriva lui CSMS Iași, scor 0-1. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  10 Mai 2015, 13:45

Asta de prost ce e, apropo cate clase are?, nu stie nici sa numere!!!! a trebuit sa trimita pe altul sa o faca ?? Un lucru, sigur, il stie : ca o statuie a prostului care nu are ce face rontaie seminte de floarea soarelui in fata la New York, din Craiova, binenteles, si ,sa nu va mire, scuipa cojile pe trotuar, in ,,admiratia,, trecatorilor!!!!

fancraiova
fancraiova  •  10 Mai 2015, 13:29
Postat de antalmihai pe 10 Mai 2015, 12:20

Atunci stai 20 de ani pe dreapta,cum ai stat 4 ani pina acum!Dar nu vaduvi un oras de fotbal !

as sta si 100 de ani decit sa sustin o clona *** bagata abuziv in liga a doua de sandu si ponta asa ca lasa-ma cu astea as fi tinut cu echipa asta daca pleca din liga a 4 cum fac toti nu ca voi hotie pe fata

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  10 Mai 2015, 12:20
Postat de addytzu pe 10 Mai 2015, 00:29

Jos clona!!!CS ROMANIAN TEAM FAKE 2013 # STIINTA!!!! In aceasta adunatura nu vad decat minciuna,furt calificat,ipocrizie si demagogie!!!! Nu asta este echipa de care m-am indragostit!!!!!!!!!!!

Atunci stai 20 de ani pe dreapta,cum ai stat 4 ani pina acum!Dar nu vaduvi un oras de fotbal !

Vezi toate comentariile (42)
Comentează