FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA

“Fac ofertă tare pentru Szekely!”

Articol de - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Becali zice că-l vrea din vară pe mijlocaşul gălăţean, deşi fotbalistul a spus că nu doreşte să joace în Ghencea.

Sîmbătă, la Galaţi, Steaua joa­că o carte importantă în lup­ta pentru titlu. Ca de atîtea ori înaintea partidelor cruciale ale roş-albaştrilor, Gigi Becali s-a apucat iar să oferteze jucători ai adversarilor. Ţinta e una mai veche, Janos Szekely, pe care l-a mai “transferat” de două ori anii trecuţi.

“Totul a plecat de la de­claraţia domnului Marius Stan, care a spus că Janos e de vînzare în cazul unei oferte bune. Dacă ziceam eu că vreau să-l cumpăr pe Szekely, îmi sărea lumea în cap, eram acuzat că iar fac presiuni înaintea meciului cu echipa respectivă, aşa şi pe dincolo. Cert e că, la finalul campionatului, o să le fac gălă­ţe­ni­lor o propunere concretă de transfer”, a spus finanţatorul Stelei.

Becali a precizat că, mai întîi, vrea să poarte o discuţie cu mijlo­caşul de 25 de ani, care de mai multe ori a mărturisit că numai la Rapid îşi doreşte să ajungă: “O să-l mai întreb o dată şi, dacă îşi dă acceptul, e aşteptat. Szekely e un băiat bun, dar e important să îşi dorească să joace pentru Steaua”.

“Janos va da totul pe teren cu Steaua, pentru că este un profesionist”
PETRE GRIGORAŞ antrenor Oţelul

“Trebuia să vină şi oferta pentru Szekely, pentru că altfel nu se putea disputa meciul”
MARIUS STAN preşedinte Oţelul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
 •  17 Aprilie 2008, 19:49

Szekely si Deac la CFR!

 •  17 Aprilie 2008, 13:18

nu prea are fata de Steaua ¡ Iordache de la pandurii este peste el . un alt jucator foarte bun este brandan de la urziceni care va ajunge printre cei mai buni din liga 1

 •  17 Aprilie 2008, 11:02

un om DE NIMIK oierul e scarba societatii o tara de prosti sa ajunga sa joace in asa fel....mie scarba de ce suporteri are steaua....vai de mama voastra niste dezaxati mintali

Vezi toate comentariile (23)
Comentează