FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Face bani pe imaginea steliştilor » Cum se foloseşte soţia lui Reghecampf de jucătorii Stelei

Stanciu şi Popa îmbrăcaţi la patru ace pentru şedinţa foto, în plus au apărut şi în reality-ul familiei Reghecampf // Foto: Captură Euforia TV
Stanciu şi Popa îmbrăcaţi la patru ace pentru şedinţa foto, în plus au apărut şi în reality-ul familiei Reghecampf // Foto: Captură Euforia TV

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 aprilie 2014 23:13

Cinci "militari" au participat la mai multe şedinţe foto pentru a o ajuta pe soţia antrenorului din Ghencea în promovarea unor ceasuri.

După ce Laurenţiu Reghecampf a semnat un contract de publicitate pentru promovarea mai multor mărci ale unui lanţ auto din România, primind 100.000 de euro pentru acest lucru, şi agentul preferat al tehnicianului a reuşit să dea un tun în afaceri. A parafat un angajament de aceeaşi valoare, pentru 6 luni, cu o cunoscută firmă de ceasuri din lume, doar pentru promovarea brandului în ţară.

Intermedierea a fost făcută de fosta soţie a lui Adrian Cristea, Denisa Nechifor, iar impresara s-a angajat pentru promovarea mărcii în România: "O să vin cu toţi fotbaliştii vedetă pe care îi am. Să facem o şedinţă foto să se uite lumea după ei" a fost promisiunea făcută în momentul semnării acordului.

Agenta a pus mîna pe telefon şi şi-a obligat o parte din jucătorii pe care îi reprezintă de la Steaua să participe la o şedinţă foto pentru promovarea ceasurilor respective. La shootingul foto au participat Szukala, Adi Popa, Stanciu, Filip şi Pîrvulescu, care păreau stînjeniţi de momentul în care erau filmaţi.

Chiar dacă au participat la mai multe şedinţe foto, nici unul dintre cei 5 nu a primit vreun ban pentru pozele realizate. Mai mult decît atît, au avut parte şi de un tratament nu tocmai demn pentru un campion al României.

"Hai, Popică, Stanciule, staţi drepţi! Trebuie să fiţi nişte căţeluşi pe lîngă o doamnă. N-aţi văzut şi voi cum e în marile reclame?! Filipe, ce-i cu tine mă, acum te-ai trezit? Paule, tu de unde ai apărut mă?!", striga la fotbaliştii campioanei agentul preferat al lui Reghe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
hanmocar
hanmocar  •  15 Aprilie 2014, 08:49

ROMANESCULE , SA-TI IAU FATA-N CAR ! BINE ?

hanmocar
hanmocar  •  15 Aprilie 2014, 08:47

SA VEZI CUM MA FOLOSESC EU DE MA-TA !!! O SA ZICI BOGDAPROSTI !!!

polistul68
polistul68  •  14 Aprilie 2014, 22:36
Postat de ando89 pe 14 Aprilie 2014, 14:57

asa este din pacate, da-i romanului mintea de pe urma:)

tRAGEDIA E CA NOI NU INVATAM NICI DIN GRESELILE NOASTRE....

Vezi toate comentariile (41)
Comentează