FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Face curăţenie » Mihai Teja a început deja să lucreze la Dinamo: ce jucători intenţionează să pună pe liber

Articol de - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 21:50

Mihai Teja a început să lucreze pentru Dinamo, chiar dacă nu şi-a încheiat conturile cu FRF. Dar antrenorul de 36 de ani îşi construieşte deja strategia pentru primăvara 2015.

Venirea lui Mihai Teja la Dinamo este iminentă, fiind o chestiune de zile pînă cînd antrenorul de 36 de ani va prelua, oficial, formaţia din Ştefan cel Mare. Dar viitorul "principal" al roş-albilor a început să lucreze

A rămas să vină cu propuneri pentru jucătorii pe care i-ar vrea la echipă, urmînd să se analizeze, împreună cu Ionuţ Negoiţă, ce sume vor fi investite în aducerea de fotbalişti.

Totodată, trebuie să se decidă cine va pleca de la Dinamo. E posibil să se ajungă la o înţelegere financiară cu Elton, cu Miranda, cu Durimel, cu Kovacs, cu Grecu pentru rezilierea contractuală, în timp ce alţi jucători, printre care Şerban şi Lemac, să fie împrumutaţi.

Teja a fost ieri alături de Ionel Dănciulescu să inspecteze baza de la Săftica, pentru prima parte a antrenamentelor din ianuarie 2015. Stagiile de pregătire sînt fixate încă din mandatul lui Flavius Stoican, rămîn bătute în cuie, Antalya, respectiv Spania.

"Nu vreau să vorbesc ipotetic despre ce se va întîmpla, eu sînt încă sub contract cu FRF. Mi-e dor de adrenalina din Liga 1. E o altă muncă, sînt un antrenor tînăr care îşi doreşte să cîştige trofee" (Mihai Teja, antrenor)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Supervedete din nou pe gazon
Claudiu Niculescu, Ionel Dănciulescu, Florin Bratu, Florentin Petre, Ionel Augustin, Dumitru Moraru vor fi din nou pe gazon. La Dinamo! Chiar şi Cornel Dinu este îmbiat să joace fotbal din nou. Aşa cum gsp.ro a anunţat ieri, o echipă a suporterilor va disputa sîmbătă la prînz un meci de gală cu fostele glorii ale "cîinilor" la Sala Polivalentă din Ştefan cel Mare. Intrarea este 5 lei, iar spectatorii au fost rugaţi să aducă jucării sau hăinuţe întrucît partida are caracter caritabil, totul va fi donat către un aşezămînt social din Giurgiu.

Probleme cu Fiscul
Tribunalul Bucureşti a judecat ieri planul de reorganizare a clubului aflat în insolvenţă. Instanţa a rămas în pronunţare. "Au fost patru creditori ce au depus concluzii de respingere a planului şi de intrare în faliment, cel mai important fiind Fiscul. Sîntem optimişti că va fi bine", a spus administratorul judiciar, Andrei Dascăl.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 02:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

..)) cine mah ? ala ?..))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 02:21

este... dinamo este la un pas de a iesi din insolventa ! stanciu si teja aprope de dinamo !

tazdevil
tazdevil  •  18 Decembrie 2014, 16:26
Postat de victor33 pe 18 Decembrie 2014, 16:13

://www.economica.net/mobile/senatul-adoptat-proiect-lege-insolventa-persoanelor-fizice-faliment-personal_92880.html

Hm.....putin diferita fata de asta pentru firme,insa este un inceput........bun asa,sa speram ca devine si realitate...:D E,in fine,momentan n-am nevoie,insa pe viitor,cine stie.....:D Oricum,o lege de bun simt si care chiar ajuta oamenii....mi se pare incredibil.......:)

Vezi toate comentariile (34)
Comentează