FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Face faţă Maxim? » Pintilii a dezvăluit în Gazetă care sînt marile diferenţe dintre Steaua şi Pandurii

Pintilii a fost căpitanul celor de la Pandurii, evoluînd alături de Maxim pînă în vară
Pintilii a fost căpitanul celor de la Pandurii, evoluînd alături de Maxim pînă în vară

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 16 decembrie 2012 20:40

Steaua l-a achiziţionat pe Alexandru Maxim, dar acesta se va alătura lotului abia din vară. Mijlocaşul de 22 de ani a fost deja pus în gardă de Laurenţiu Reghecampf, care l-a anunţat că va avea mult de muncă pentru a-şi face loc în primul "11" al "roş-albaştrilor".

Sosit în vară în Ghencea, Mihai Pintilii (27 ani) a explicat în Gazeta Sporturilor la mijlocului lui octombrie despre principalele probleme pe care le-a avut cînd a trebuit să se adapteze la jocul Stelei, aceleaşi pe care le-ar putea întîmpina şi Maxim.

"E diferenţă mare. Cînd eram la Pandurii, jucam vineri şi apoi aveam următorul meci luni, peste nouă zile! Pînă la joc aveam vreo trei zile libere. Acum joc vineri, apoi marţi, iar duminică şi tot aşa, mereu la trei, maximum patru zile. Şi sînt mai tot timpul în cantonament", a spus Mihai Pintilii într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor în urmă cu două luni.

Citeşte aici interviul complet cu Mihai Pintilii!

"E alt fotbal"
O altă diferenţă majoră se face şi atunci cînd vine vorba de adversari, Steaua participînd de fiecare dată în ultimii 9 ani în grupele unei competiţii europene: "E deosebire mare de tot în cupele europene, parcă e alt fotbal! Am simţit mai ales cu Copenhaga, care stătea atît de bine pe teren, că rămăsesem blocat! «Ce facem cu ăştia? Cum să-i luăm? Cum să-i desfacem?». Danezii erau atît de disciplinaţi şi de bine aşezaţi că părea terenul mai mic, n-aveam spaţii deloc!", a explicat Pintilii.

27 de meciuri a bifat Pintilii în tricoul Stelei în acest sezon, marcînd un singur gol

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
dash.berlin
dash.berlin  •  10 Decembrie 2013, 14:24
Postat de ratzy pe 16 Decembrie 2012, 22:52

la multe echipe din afara se intampla acelasi lucru, nu stiu ce e de ras in asta, decat daca esti pr05t de puti

capsunar de la madrid

dash.berlin
dash.berlin  •  10 Decembrie 2013, 14:24
Postat de grid pe 16 Decembrie 2012, 21:46

De asta există preparatori fizici profesioniști. Anii trecuți jucătorii Stelei aveau mereu probleme, anul acesta au alergat întruna, deși au avut o groază de meciuri. Dacă rezistă la tentațiile nocturne ale Bucureștiului, Maxim de la Steaua o să fie un fotbalist vânat de scouteri, pentru că chiar are valoare și Reghe îl va folosi.

neuer e de vina pt asta .

dash.berlin
dash.berlin  •  10 Decembrie 2013, 14:23
Postat de imperator pe 16 Decembrie 2012, 23:05

Tu ori ești prost ori te faci, eu am rîs de, declarația lui !

nu cred ca se preface :)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează