FOTBAL  »  Superliga  »  PROGRAM

Face LPF marele pas în atragerea fanilor la stadion? Rezultatul categoric al ultimului demers

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 18:20

Liga Profesionistă de Fotbal încearcă să readucă spectatorii în tribune la partidele de Liga 1. Oficialii vor să modifice ora de începere a partidelor.

Pagina oficială de Facebook a LPF a găzduit până ieri un sondaj care avea ca subiect orele de începere a partidelor din Liga 1. Liga este dispusă să negocieze cu televiziunile și să le ceară ca meciurile rămase în 2018 să înceapă cel târziu la ora 19:00.

Sondajul a avut un rezultat categoric. Nu mai puțin de 80 la sută dintre cei 10.600 de votanți au fost de acord cu propunerea ca ora să fie devansată.

Dinamoviștii, cei mai virulenți

Pentru a-și manifesta nemulțumirea, suporterii dinamoviști au criticat în mai multe rânduri programările pe rețelele de socializare și au arborat diverse bannere la meciuri pe acest subiect.

Cele mai interesante mesaje:

  • "Mai are rost să mă angajez?"
  • "Învoiri și concedii etapă de etapă / LPF și televiziunile tot mai mult ne sapă"

Vezi și: Pofta lui Gigi, ironizată: "Când a fost Becali premiant la matematică, în clasa a doua?" + Condiția ca Moruțan să plece pe 10 milioane de euro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1408806485846103
Mihai Munteanu  •  22 Noiembrie 2018, 23:10

In Anglia putine meciuri au loc dupa 7 seara si foarte rar...grosul etapei incepe la aceeasi ora pe la ora 3 pm...Dar noi intotdeauna suntem mai destepti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează