FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEŞTI

Faceţi cunoştinţă cu "Sinişa Mihajlovici de România" ;) Komazec: "Specialitatea mea, loviturile libere"

Sinişa Mihajlovici, un specialist al loviturilor libere
Sinişa Mihajlovici, un specialist al loviturilor libere

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 27 iunie 2011 16:10

Atacantul Nikola Komazec, fotbalist transferar de echipa Petrolul Ploieşti în această vară, a declarat, luni, că execută foarte bine loviturile libere, precizând că idolul său este fostul internaţional sârb Sinisa Mihajlovici.

"În Serbia eram cotat ca unul dintre cei mai buni jucători la capitolul lovituri libere. Asta este specialitatea mea, doar îl am ca idol pe Sinisa Mihajlovici (n.r. - acum antrenor al echipei Fiorentina). Şi dacă ar fi să spun şi un atacant favorit, atunci acesta ar fi Rivaldo. Nu pot să spun că o sa dau un anumit număr de goluri. Dar pot să promit că o să fac treabă bună şi că o să fiu unul dintre principalii golgheteri din campionat", a spus Komazec.

Atacantul sârb a afirmat că Liga I este un campionat mai puternic decât cel din Serbia:

"Sunt foarte mulţumit că am ajuns aici. Cantonamentul este greu, se munceşte foarte mult, dar încerc să dau sută la sută la fiecare antrenament. Aşa cum sper să o fac şi în meciurile oficiale, aşa încât să-mi ajut echipa să aibă un parcurs cât mai bun în campionat. Cred că e o diferenţă mare între România şi Serbia, în favoarea Ligii I. Aici se joacă foarte repede, se aleargă mult şi cred că este un campionat mai bun decât cel din Serbia. Ştiu de Steaua, Rapid, Dinamo sau Oţelul sunt echipe valoroase".

Nikola Komazec, în vârstă de 23 de ani, a jucat în cariera sa numai la formaţia Hajduk Kula.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
bujika
bujika  •  27 Iunie 2011, 17:57

ma frate dar nu era normal sa fi pus o poza cu el si nu cu Mihajlovici????? pentru ca stie toata lumea cine e Mihajlovici....

mishu84
mishu84  •  27 Iunie 2011, 17:29

L-am avut la Football Manager acum cativa ani, era mai tanar si l-am cumparat la Steaua. A fost foarte bun, sper ca si in realitate e la fel! Succes!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează