FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Facundo Mallo l-a convins pe Mircea Rednic! Va semna cu Dinamo în zilele următoare

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 14:40

Mircea Rednic, antrenorul lui Dianamo, a anunțat după victoria cu Hermannstadt, 2-0, că echipa Facundo Mallo va fi noul jucător al formației roș-albe.

Mircea Rednic a confirmat că mijlocașul central albanez Elivs Kabashi a semnat cu Dinamo și a surprins anunțând că și fundașul uruguayan Facundo Mallo, 24 de ani, va semna cu Dinamo.

 „N-o să mai vină nimeni în afară de Elvis Kabashi, care a semnat deja, şi de Mallo, care urmează să semneze. Și nici nu mai pleacă nimeni. În vară, cel mai probabil, vor mai sosi trei sau patru jucători” Mircea Rednic la TV Telekom Sport

Inițial, Rednic nu a fost impresionat de Mallo în amicalul cu CS Tunari 3-1, dar acesta a mai primit o șansă și se pare că antrenorul lui Dinamo a fost mulțumit de fundaș. 

15 jucători a transferat Dinamo în această iarnă. Numărul lor va ajunge la 17, după ce Kabashi și Mallo vor semna contractele

978315 facundo mallo

Facundo Mallo este fundaș central, dreptaci și are 1,86 metri înălțime.  Mallo a evoluat de-a lungul carierei pentru Liverpool Montovideo și CA Torque. De la 1 ianuarie a devenit liber de contract. Ar putea debuta cel mai devreme vineri, când Dinamo o va întâlni pe Chiajna.

400.000 €este cota lui Facundo Mallo conform transfermartk.de

1 selecțieare Mallo în reprezentativa de tineret a Uruguayului

Citește și:

Mircea Rednic a anunțat cine va rămâne la Dinamo în următorul sezon: „Săracu', pe el l-am folosit peste tot! Îl avem și pe Elvis Presley”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
bogdany8
bogdany8  •  02 Aprilie 2019, 00:14
Postat de thiem pe 30 Martie 2019, 16:24

Si care sunt satelitii aia, postacule? De aia e FCSB pe 3?

Da prost esti maica ( vorba babelor), pai cum ati ajuns acolo ?? Tocmai, in urma victoriilor cu satelitii vostri, la valoarea voastra incomensurabila, ati fi fost langa noi in playout, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  30 Martie 2019, 19:58

Daca nici cu imprumuturi de bani dubioase,nici cu cumparari de jucatori inaintea meciurilor directe,nici cu valize cu bani,nici cu presiuni pe arbitri nu castigi campionatul,atunci cand si cum??????

sala_dalles
sala_dalles  •  30 Martie 2019, 19:27
Postat de dinamo_fan pe 30 Martie 2019, 16:38

la cum arata jocul acum, si in playoff sa ajungem ne va fi greu. sezonul trecut cu jucatorii aia tineri Dinamo a avut un juc superior in playoff, datator de speranta. daca joci fara Nistor si Montini nu bati pe nimeni in playout pana in vara.

Sunt buni si dussaut si lituanianul ala !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează